Foto bij Chapter 22 || Melanie Kaya Black

sorry dat ik niet meer zo veel heb geschreven!!!!!!

Zodra ik wakker word, merk ik dat ik niet meer op een warm plekje lig. Moeizaam kom ik omhoog en kijk om me heen. Ik mis Liam. Maar zodra ik hem ook maar een beetje kan missen stapt hij het huisje al weer in. Ik ga met een glimlach recht opzitten maar die verdwijnt al zodra ik de sfeer om hem heen proef. “Haay what’s wrong?”
“You know that girl that had treaten you? Well I found her and she also treaten me. But I kicked her ass.” Het laatste zegt hij met een kwaadaardige grijns.
Hij komt op de rand van mijn bed zitten en geeft mij een aai over mijn kruin heen. Ik sta op en loop richting de badkamer.
“Uhmm Liam i’m gonna get a shower!” schreeuw ik nog even voordat ik onder de douche stap.

Zodra ik fris en aangekleed ben, stap ik samen met Liam de veranda af. Al snel zie ik de rest van onze groep en sluiten we bij hun aan. Ik voel een blik in mijn rug en als ik mij omdraai zie ik dat Brandon naar mij kijkt. Hij staat een klein stukje verder op te praten, met niemand minder dan Nina. Zo snel als ik kan draai ik mezelf weer om en begin aan mijn ontbijt.

“Heej Melanie, that boy from yesterday is watching you.” Fluistert Hailey in mijn oor.
“Yeah I know, I saw it. But he has something so familiar. It is like I have knew him before.” Zeg ik stilletjes terug.
Ik heb mijn hersenen overuren laten draaien om er achter te komen waar hij mij zo bekent van voor kwam. Maar ik had helaas niets gevonden.

Omdat ik niet precies weet hoe mijn verhaal verder gaat heb ik een idee gekregen.
Het is een wedstrijd waarbij jullie een eigen karakter mogen verzinnen en/of mogen bepalen waar Brandon Melanie zo bekent van voorkomt.!!!
Good luck x

Reageer (4)

  • Tomlinsbear

    dramamamamaaaaa

    6 jaar geleden
  • XxitsmeexX

    haay M&M brandon is haar achterneef alleen weten ze dat allebei niet meer omdat allebei hun ouders elkaar niet echt mogen en nooit hebben verteld dat ze een achterneef/achternicht hadden. xD hahah kwam in me op :P maar serieus ze mag NIKS met brandon krijgen want hij is FAMILIE EN IK MAG HEM NIET xxbb

    1 decennium geleden
  • Dahlias

    Haha, okay, een karakter dus? Wow sorry ik verveel me dus enorm, dus hier komt hij:

    Name: Daniel Winchester
    Uiterlijk: Normale lengte, ongeveer even groot als Zayn. Hij is redelijk gespierd, is dan ook erg sterk. Hij heeft een donkerdere huidskleur, omdat zijn vader Afrikaans is. Hij heeft zwarte haren, blauwe ogen, iets dat best apart staat bij zijn donkere huid. Al met al is hij behoorlijk knap.
    Karakter: Hij is nogal gestoord. Hij doet de raarste dingen om mensen dwars te zitten, maar niet op zo'n manier dat ze hem erdoor gaan haten. Hij is vooral erg grappig en is een beetje de clown van het kamp. Vaak maakt hij ontzettend flauwe opmerkingen en haalt hij kinderachtige grappen uit. Toch kan hij ook serieus zijn als het moet, en ondanks dat hij zich als een echte domkop gedraagt, weet hij altijd slimme oplossingen te bedenken. Ook is hij erg oplettend en weet bij alles wat er gebeurt wel wat er aan de hand is, al houdt hij zich soms van de domme omdat hij weet dat dat beter is. Daniel oogt misschien niet zo slim, maar eigenlijk is hij een meesterbrein. Als Daniel kwaad wordt, wat eigenlijk heel zelden gebeurt, moet je echt oppassen. Hij is sterk en kan alles zo kort en klein slaan, want als hij kwaad is trekt er een rood waad voor zijn ogen en heeft hij geen idee wat hij doet. Gelukkig gebeurt dit niet al te vaak en is hij alleen boos als iemand dat verdient. Daniel is nergens bang voor, kent ook nauwelijks schaamte, en je weet nooit wat je bij hem kan verwachten.
    Extra: Hij is heel snel, sterk, slim en is goed in heel veel sporten. Er is maar één ding waar hij bang voor is, en dat is water, omdat hij als jong kind een keer is verdronken en het bijna niet had overleefd. Toch weet hij deze angst goed te verbergen.

    Mehh, toen had ik geen zin meer.

    En Brandon is een gast die Melanie kent van tv, omdat hij stiekem een crimineel is die wordt gezocht door heel Europa.

    1 decennium geleden
  • EmmyxKitten

    PlzSnelVerderX
    PS: Sorry, heb ff geen inspiratie. En als ik een karakter in
    me hoofd heb of/en waar Brandon Melanie zo van
    bekend is zeg ik 't in een reactie. :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen