Foto bij Voorwoord deel twee.

Hallo lieve lezers,

Ja, er komt een deel twee van dit verhaal. Ik heb erg genoten van het schrijven van deel één, dat ik besloten heb om een deel twee te gaan schrijven.
Deel twee heet, zoals jullie al zien, 'Road to Nowhere'. Ik heb niet zomaar voor deze titel gekozen. Nee, mensen hadden een titel ingestuurd, in een topic.
En daar had ik er ééntje uit gekozen, die ik het beste bij deel twee vond passen. En dat is uiteindelijk deze geworden.
Deel één was, behalve het laatste hoofdstuk het einde, een echt gebeurd verhaal. Ik wilde er mijn eigen fantasie in kwijt, de dingen van me afschrijven die me dwars zaten. Ik wilde een knopje omzetten, en het in een verhaalvorm schrijven. Zo kon ik alles op zijn tijd toch nog kwijt. En door jullie ga ik hiermee door.
Ik kan dit verhaal niet nu laten stoppen, daar is het me te dierbaar voor. Ik kan zelfs Jack niet missen, dat lieve karakter, en zijn houding. Ik kan het niet maken.
Maar toch had ik er over na moeten denken, een tijdje. Ik kwam tot het besluit dat ik dit niet zomaar aan me voorbij kan laten schieten.
Als ik ergens voor ga, dan doe ik het meteen. Geen tegenstribbel, nee, meteen uitvoeren. En zo wil ik het graag houden.
In dit verhaal komen er een aantal dingen aanbod. Het plotselinge vertrek van Jack. Mijn gevoelens. Hoe zal dit zich verder uiten?
Het zal spannender worden dan deel één. het belooft een heel spannend einde te worden, want ik laat het niet weer zo eindigen als deel één.
Dit keer heeft het geen open einde. Of het een happy end gaat worden, hou ik nog geheim. Want ja, als schrijfster verklap je zulke dingen natuurlijk niet aan je lezers. Ik heb echt heel veel aan jullie lieve reacties, hoe jullie altijd me weer proberen op te vrolijken. Als ik dat elke keer weer zie, motiveert het me om door te gaan. Niet alleen met dit verhaal, maar ook in het verdere leven. Ik kan het niet toelaten om mezelf, nouja.. Om het nu al op te geven. Dan laat ik iedereen in de steek. Ik laat Jack in de steek. Maar vooral, ik laat mezelf in de steek. Ik probeer het goed te maken in dit nieuwe deel. Ik weet niet of er verrassingen zullen verschijnen hierin, maar wie weet. Wie weet komt er ooit een hoofdstuk waarvan jullie denken: Hé, dit had ik dus totaal niet verwacht.
En dat wil ik weer bereiken. Ik hoop dat jullie dit verhaal weer gaan volgen, elke zin, elke letter.

Liefs, Truster aka Eva

Reageer (2)

  • Chasing1D

    Zo fijn dat ik dit verhaal terug heb gevonden. School was an absolute bitch, maar nu kan ik dit verhaal eindelijk doorlezen. Zo fijn dat je je verhaal hebt gedeeld. Gedurfd te delen. Je voelt gewoonweg hoe realistisch het verhaal is, omdat het ook echt is gebeurd. x

    7 jaar geleden
  • Creator

    Ben benieuwd, maar eerst moet ik nog deel 1 lezen :P Ik neem soms abo's op verhalen die me leuk lijken en die ik wil lezen maar dan geen zin heb. En dan komen er steeds maar hoofdstukjes bij :P Enzo...
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen