Foto bij 29.

Anna.


'Vijf miljoen views, Anna! Vijf miljoen! Niet normaal! Zullen we vandaag nog een filmpje posten?' zei Lilly. Collin en Anna zuchtten. Lilly leek geobsedeerd door het hele YouTube gebeuren en kon nergens anders meer aan denken.
'Lilly stop,' zei Collin enkel. Anna ging staan in de boomhut en liep naar het "balkon". Ze had hier ook gezeten met Harry een paar weken geleden. Ze zuchtte en probeerde er niet meer aan te denken. Anna zag in de verte het meertje. Het rozenperkje was nog altijd in bloei en de rode rozen leken met de dag mooier te worden. Anna zag nu pas dat er twee vrouwen bij het meertje zaten. Een oudere vrouw en een jongere vrouw. De jongere vrouw liep naar het perkje dat Harry voor Anna geplant had.
'Collie, Lilly. Er zitten twee vrouwen bij het meer,' zei Anna zacht tegen haar vrienden. Collin schoot omhoog en ging naast haar staan.
'Zouden het Petunia en Helena zijn?' vroeg Collin zacht aan haar.
Anna haalde haar schouders op. 'Het zou kunnen, er komt nooit iemand zo diep in het bos. Heb jij hier ooit iemand gezien? Ik niet,'
Collin schudde zijn hoofd. 'Ik ga wel op onderzoek uit. Jullie blijven hier, begrepen? Ze zouden jullie kunnen herkennen van YouTube,' zei Collin en klom de boomhut uit. Lilly en Anna bleven gespannen zitten.
'Moet ik tante Victoria bellen? Ze zei als er iets is, dat ik meteen moest bellen,'
Lilly schudde haar hoofd. 'Nee, we moeten wachten op Collin. Misschien zijn het Petunia en Helena niet,'
Anna knikte instemmend. 'Dan wachten we op Collin. Nu maar hopen dat hij niets raars doet,'

Ik zal eerlijk toegeven dat het nog even duurt voordat Harry en Anna weer samen zijn, sorry. Maar dat betekent niet dat Harry niet betrokken is in het verhaal (A)

Reageer (1)

  • Lugano

    Awh ik hoop dat Harry snel weer leuk doet en Anna een dikke knuffel komt geven!
    Ik hoop dat ze een YouTube sensatie worden haha!

    Sorry voor het lange niet reageren! Ik had niet zoveel tijd en je bleef maar stukjes posten haha!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen