Foto bij Protection 019

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • woepie

    “Stoute banaan, ik ga naar mijn carrots.”

    Cammie is een banaaaaaaaan!

    1 decennium geleden
  • Lordd

    Gelukkige verjaardag alvast! (:
    De mijne was gisteren, yeayy, ikke 17 (:
    En Louis is écht een klein kind... Jee. Nja, ik zou het wel fijn vinden bij zo iemand in de buurt te zijn, al zou het wel beginnen irriteren denk ik haha. (':
    Maar oeehh gaat Cam eindelijk een beetje.. njah, anders denken over Louis? Die jongemannen zien er niet verkeerd uit zonder kleren aan, dat kan ik wel zeggen. Het is een begin, toch? (:

    1 decennium geleden
  • annae

    Aaaw ik heb zoveel respect voor haar hè ik zou serieus binnen 1min al ontploft zijn en dan wordt hij bang of ik was gillend weg gerend!!

    gefeliciteerd[b/]met t al twee en half uur 18 zijn!

    ben t eens t klinkt oud en eerst wilde ik 17 blijven voor altijd nu wil ik liever 18 zijn heb ik tenminste geen geklooi met alcohol halen ben dan gren verslaafde maar een glaasje gat er zeker wel in :p
    Najah je weet nooit wat voor gekken je treft er zijn ook mensen die mijn aardig vinden en ze denken ik hun niet en ze vinden met toch aardig sorry maar ik vind iemand die mij niet aardig vind nietvaardig fase logisch of ben ik nu gek dat dat raar is?!
    ThAnks voor de medelijden :D maar ja heb nu vakantie ^^ alleen zou ik eerder zeggen 'vakantie' waar ik veel te veel nog moet doen(2 po (examen onderdeel) van 20slu per stuk en 3/4 boeken lezen voor se's en vooruitwerken omdat ik carnaval :D wil vieren en mij school t haat) en ik nu al weer toe ben aan de volgende omdat ik nog zovwel leuke dingen ook nog wil doen en daar min 14 dagen voor nodig heb terwijl deze nog niet eens voorbij is :O!! Nee heb niet alleen school gedaan mAar ook veel met vriendinnen =D
    Nee dat wil je niet geloof me!!
    Jij ook veel plezier alvast hopelijk hebay jij wel echtvvakantie!!
    Pshier een heerlijk als gezongen liedjes:P(moet je maar ff inbeelden)
    Lang zal ze levenlang zal ze leven lang, zal ze leven in de gloria in de gloria hieper de piep hoera x18 en een klein hiepje hiep(ben je toch nog beetje klein zoals bij de kleuters) !!

    1 decennium geleden
  • LittleDecoyX

    Jahoor,

    Waar wonen ze? Dan haal ik vast mijn bokshandschoenen tevoorschijn.
    Nee, het was geen sarcasme (en dat ook niet) Ik doe nooit aan sarcasme (ja oké dat was wel sarcasme (A))
    Ahw, toch ga ik je feliciteren. Je heb nog geluk, ik ben over ruim 10 maanden geen tiener meer. Nooit meer ):
    *iedereen in koor* AHW, die arme Fietsbel... We houden wel van je hoor!
    (Ik) *snif* dankjulliewel <3

    Waar was ik? OH JA,
    18 is stom, zoveel verantwoordelijkheden. Ach ja, als je in Hollandia bent mag je in ieder geval weer drinken. (lullig hé? Voor al die 16 en 17-jarigen die opeens een paar maanden niet mogen drinken. Ik lach (duivel). Ik houd van leedvermaak..)

    Wederom een awesome hoofdstukje c:
    Snel verder boo <3
    En als het niet te ver is geef ik (als basisschooljuf in spé) jouw leraren dat beloofde lesje (duivel)
    xxxx

    1 decennium geleden
  • BlueJays

    Ik ben echt heel erg erg dat ik al zo'n tijd niet op dit verhaal gereageerd heb... Ik zal vanaf nu proberen om weer bij elk hoofdstuk een reactie achter te laten, oké? (:
    En hoe geweldig ik Louis ook vind, ik kan me nogal voorstellen dat Cammie gek van hem wordt, want hij gedraagt zich hier écht als een verschrikkelijke kleuter... Zelfs mijn oppaskindjes gedragen zich geloof ik volwassener :3
    But I love your story, though! Je schrijft zo goed dat ik me precies kan inleven in hoe erg Cam zich moet irriteren aan Louis c:
    Ik wist lekker al dat je morgen jarig was! Maar ik ga je dan pas feliciteren, nog niet nu ^^
    En don't worry about achttien worden! Als je dat doet moet je je maar gewoon bedenken dat je eigenlijk niet een jaar maar gewoon een dag ouder wordt ^^ en hoe oud je ook wordt, je kan je altijd gewoon als een kleuter blijven gedragen, mocht je dat willen ^^ (ik betwijfel of je dat zou willen, maar oké...)
    Alvast een hele fijne dag morgen!
    Groetjes,
    Theekopje (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen