Foto bij 33.

Anna.


Petunia keek haar lachend aan. Helena had Lilly van achteren vast gepakt. Lilly schreeuwde het uit.
'Zorg dat dat kind stopt met krijsen,' beval Petunia Helena. Helena knikte wat angstig en pakte een soort van spuitje uit haar zak. Lilly kreeg dat in de gaten en keek Helena verbaasd en geschokt aan. Haar onderlip trilde en Lilly keek Anna angstig aan. Het leek een afscheid tussen deze twee beste vriendinnen.
'Ik zal altijd van je blijven houden, Bambi,' zei Lilly geluidloos. Helena prikte de naald van het spuitje in Lilly's halsslagader. Niet veel later viel Lilly bewusteloos neer. Anna had tranen in haar ogen gekregen en ze keek Petunia woedend aan.
'Ach, dat is lang geleden, Anna,' zei Petunia duivels. 'Ik wist meteen dat jij het was op YouTube,'
Verdomme, dat YouTube kanaal had hun verraadden.
'Waarom moet ik zo nodig dood? Denk je dat mijn broer dan wél met Helena wilt trouwen?' vroeg Anna.
Petunia lachte. 'Ze hebben geen andere keus, anders vermoord ik Kate of de kleine George,'
Anna snoof. 'Was mijn moeder niet genoeg? Tante Elizabeth had gelijk, jij bent een heks,'
Petunia fronste. 'Noemt mijn kleine zusje me een heks? Ze moet zelf eens in de spiegel kijken! Ze was altijd de slimme en de creatieve. Mary was altijd de lieve, sportieve en spontane. En Victoria, dat was de ergste, zij was de knapste van ons en ze zong als een nachtegaal. En ik? Ik was gewoon mezelf. Ik had niets speciaals waarmee mijn ouders konden pronken,' zei Petunia woedend.
Anna durfde niks te zeggen, net zoals Helena. Zij was ook akelig stil.
'Lieve, lieve Anna. Jij bent nog erger dan al mijn zusjes samen. Jij bent een prinses. Je bent knap. Jij bent slim. Jij kan zingen. Jij bent lief en spontaan,' somde Petunia op.
Een moment wilde Anna haar mond open doen en zeggen: "Bedankt voor het compliment," Maar daar kreeg ze de kans niet voor.

Reacties? (flower)

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen