De schuin gedrukte letters zijn de gedachten van Niall

Ik rende snel naar huis. Ik heb geen zin meer in het leven dacht ik bij mezelf. Ik pakte snel mijn huissleutels en deed de deur open. Ik gooide mijn rugtas ergens in de woonkamer. Ik liep naar boven, naar mijn kamer. Ik rommelde wat in een van mijn lades op zoek naar een zakmesje. Toen ik het eindelijk had gevonden liep ik met het mesje naar de badkamer. Ik sloot mezelf op. Ik stond even voor de spiegel naar mezelf te staren. Even later kwam ik weer in beweging. Ik stroopte mijn mouwen op. Langzaam bracht ik het mesje naar mijn arm. Toen het mesje heel dicht bij mijn arm was drukte ik het in. Dat deed ik nog 2 keer achter elkaar. Ik haalde het mesje weg van mijn arm. In mijn arm zaten 3 strepen met bloed. Ik liet even het rode vloeistof lopen in de wasbak.
Toen het wat minder bloedde pakte ik de verbanddoos opzoek naar verband. Toen ik het had gevonden wikkelde in het om mijn arm waar het bloedde.
Ik waste de wasbak schoon. Toen ik klaar was nam ik het mesje mee naar mijn slaapkamer en legde het ergens op mijn bureau neer. Ik ging op mijn bed zitten en ik zuchtte diep. Ik wou dat het leven net zoals vroeger was. Vroeger was het namelijk veel leuker, toen hadden mijn ouders tenminste tijd voor me. Nu werken ze nog alleen, dag in en dag uit. Het leven is hard. Ik werd langzaam moe. Ik was van plan te gaan slapen. Ik kroop onder de dekens en sloot mijn ogen. Toen viel ik in slaap......

16:45
Ik opende langzaam mijn ogen. Ik keek op mijn wekker het was 16:45. Ik had geen kracht om op te staan dus ik bleef nog even liggen. Toen hoorde ik geklop op mijn deur. Niall mag ik binnen komen? Het was mijn moeder Maura. Haar stem klonk zacht en vertrouwend. Ja, je mag binnen komen. Zei ik slaperig.
Mijn moeder deed de deur open en keek toen waar ik was. Ze liep naar het bed toe en ging op het randje zitten. 'Heb je geslapen? Ja ik was heel erg moe geworden, mama. Umhh Niall ik heb een telefoontje gekregen dat je niet op school aanwezig was, klopt dat? Even was ik stil. Zou ik de waarheid vertellen?
Ik besloot het toch niet te doen. Maar het voelde slecht als ik tegen mij moeder loog. Dus ik verzon snel wat. 'Nou ik voelde me na de pauze niet zo lekker, dus ik ben naar huis gegaan'. Maar waarom heb je het niet tegen een mentor gezegd? Nu ben je gewoon van school weg gelopen. 'Maar mama, ik had erge hoofdpijn ik kon niet meer denken'. Verzon ik snel. Mijn moeder leek me te vertrouwen. 'Nou oke, het is goed'. Ze stond op en vroeg 'Kan ik nog iets voor je doen? Nee, antwoordde ik zacht. Maura bukte en gaf me een kus op mijn voorhoofd. 'Nou ik ga het eten voorbereiden, kom je straks zo eten? Ik knikte en sloot heel even mijn ogen. Ik hoorde dat mijn moeder de deur dicht had gedaan en naar beneden was gelopen. Ik opende mijn ogen en ging zitten.
Ik keek naar mijn bureau daar lag mijn zakmes nog. Zakmes drong het door mijn hoofd. Mes! Oh nee! ik stond snel op en pakte het zakmes en borg het op. Mijn moeder had die zakmes toch niet gezien? Wat nou als ze het gezien heeft. Ik keek naar mijn arm waar het mes erin heeft gezeten. Zou ze hete verband hebben gezien? Ik haalde het verband er af en het bloedde was gelukkig allang gestopt. Toen het verband helemaal weg was zag je nu alleen nog wat littekens. Ik had zin om wat te doen na dat slapen. Ik pakte mijn gitaar en speelde een deuntje. Even later ging mijn telefoon. Het was een berichtje van Louis. Ik durfde niet te kijken maar toch deed ik het.

Louis: Hey LOSER, ik heb iets van je. Namelijk je plectrum. Als je hem terug wilt zul je er iets voor moeten doen. :P

Mijn plectrum! schoot er binnen in mijn hoofd. Ik doorzocht snel mijn kamer.Had Louis echt mijn plectrum? Het lag niet in mijn kamer. Ik liep snel de trap af naar beneden opzoek naar mijn rugtas. Hij lag in de hoek van de woonkamer. Ik opende het en doorzocht mijn tas. Daar lag het ook al niet. Ik liep snel weer naar boven. Ik keek naar het beeldscherm. Zou ik iets terug reageeren?

Hoofdstukje 3 is af!!! (yeah) Ik heb hier echt heel lang over na zitten denken, maar hopelijk vinden jullie het goed.
Wat denken jullie, wat zal Niall gaan doen?

Reageer (4)

  • AnoukIrwin

    Ahww Niall!!!!(huil)

    1 decennium geleden
  • love001

    Zielig ! Nialltje :'(

    1 decennium geleden
  • BeYourselfLy

    SCHIET OP GA VERDER!!!

    1 decennium geleden
  • XMEMEPOWERX

    Super zielig voor niall

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen