aangezien ik voor mijn opstel van Nederlands gewoon een kort stukje nodig had en geen hele bladzijde, heb je hier het opstel dat ik zal afgeven.
als ik de punten heb zal ik ze hier opschrijven.

Het leek een normale schooldag, Ik had een spreekbeurt over mijn hobby: boogschieten.

Ik liet juist zien hou je een pijl op de pees legt toen een ijselijke schreeuw door heel de school klonk. Iedereen rende naar het raam om te zien wat er aan de hand was. Op de speelplaats lag een leerkracht te baden in het bloed omsingeld door orks. Dit moest wel een droom zijn, want orks komen uit midden-aarde en dat bestond normaal gezien niet. De deur kraakte toen hij geopend werd. In de opening stonden een stuk of zes orks. Heel de klas begon te gillen en zo ver mogelijk weg te kruipen. Ik legde een pijl op de pees, mikte en schoot. Ondanks dat ik vaak mistte als ik oefende, was de pijl raak. nog twee keer had ik de kans om te schieten. De voorste ork hief zijn bijl op en ik dook weg. Hij raakte alleen mijn teen. Ik voelde een helse pijn door heel mijn voet, dit was toch geen droom. De bijl ging langzaam omhoog en ik zou nooit op tijd kunnen wegkruipen. De doffe klap van een rake pijl weergalmde door het lokaal. Dat geluid herkende ik overal. De ork voor mij viel op zijn zij en toen zag ik mijn redder, een jongeman met lange blonde haren en puntige oren stond in de deuropening. De pijn werd mij teveel en ik zag zwarte stippen voor mijn ogen dansen. Iets voor ik bewusteloos viel besefte ik dat die jongeman een elf was.

Ik werd wakker op de koude vloer naast mijn bed. Toen ik opstond schoot een pijnscheut door mijn teen. Daaruit concludeerde ik dat ik uit mijn bed was gevallen en mijn teen gebroken had.

Het was maar een nachtmerrie.

Reageer (2)

  • 4na

    Heb je die nachtmerries echt gehad want ik snap er niks van

    8 jaar geleden
  • EvilDaughter

    Wow het is allemaal best creepy xD

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen