Foto bij Darkness 9.

“But...what if I mistime it?"
Gilan smiled widely. "Well, in that case, I'll probably lop your head off your shoulders."
- John Flanagan, The Burning Bridge

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Lucem

    Hahaha! Geniaal. Ik lig nog steeds in een deuk van de kaas. Kaas = baas!

    1 decennium geleden
  • DeroGoi

    Fili klopt zijn broertje quasimedelevend op de schouder, en zegt met grote, onschuldige ogen: ‘Ik zou er niet te veel van verwachten, broer. Ze heeft een obsessie met dwergenvoeten.’
    Aya kijkt de dwerg met open mond aan. ‘Fili! Dat is niet waar! Neem dat terug!’ Deze grijnst en klakt met zijn tong terwijl hij haar plagerig aankijkt.
    Plots bromt een stem: ‘Sommigen hebben een obsessie met voeten. Anderen bewaren kaas in hun laars.’ Thorin Oakenshield staat met gekruiste armen voor zijn neef.
    Fili kijkt Aya aan. ‘Waarom heb je hem dat verteld? Nu moet ik delen.’ Sip kijkt hij voor zich uit, totdat Kili hem opbeurt: ‘Er zijn nog genoeg andere plaatsen om je kaas te bewaren, hoor. Er bestaat zelfs een, waarvan ik zeker ben dat niemand je kaas nog moet hebben als je hem boven haalt.’
    ‘Bespaar me de details, wil je’, zegt Aya Faënonighean gauw. De twee dwergen gniffelen.

    Omg zo geweldig dat ik bijna begon te wenen van het lachen haha :D Snel verder, ben benieuwd wiens hand het is x (kudo natuurlijk!)

    1 decennium geleden
  • ToverOpa

    zoo leukk snel verderr!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen