Foto bij 44.

Lilly.


Het bezoekuur begon precies nu, dus Lilly liep samen met haar tweelingbroer het ziekenhuis binnen. Op dit uur stond er godzijdank nog geen opdringerige paparazzi. Ze haatte die gasten, wat dachten ze wel niet? Ik bemoei me lekker met iemands privéleven? Hoe zou je dat kunnen denken?
'Ik koop nog een ballon voor Anna,' zei Collin en verdween in het winkeltje. Lilly ging op een bankje zitten en pakte haar mobiel. Haar ontgrendelschermachtergrond was een collage van foto's van Anna en Lilly. In Lilly's ooghoek verscheen een traan, ze veegde hem snel weg. Niet huilen nu, ze moest sterk zijn. Ze bleef staren naar de fotocollage van haar en Anna. Ze zag hoe Anna onbezorgd lachte, ooit zou ze weer zo lachen. William en Harry waren er nog steeds van overtuigd dat ze Harry Styles moesten bellen of dat hij langs wilde komen. Alleen Lilly en Charles waren er van overtuigd dat hij niet goed voor Anna was, hij versleet meisjes net zo snel als een konijn een wortel.
'Lilly?' vroeg Collin en haalde haar uit haar droomwereldje. Hij had een grote heliumballon met daarop Anna en Elsa uit Frozen, wat volgens Anna de beste film ooit was.
'O, sorry Collie. Kom we gaan naar Anna,' zei Lilly vrolijk en trok Collin mee naar de afdeling waar Anna lag.
Eenmaal daar begroetten ze Anna's beveiliger, Bob, en gingen ze naar binnen.
'Goedemorgen Anna,' zei Lilly tegen haar beste vriendin.
'Ik heb een ballon met Elsa en Anna voor je meegenomen,' zei Collin vrolijk.
Lilly ging naast aan de rechterkant van Anna's bed zitten en pakte Anna's hand. 'Vannavond komen je tantes, ze zijn de afgelopen tijd zo druk geweest met de jacht op Petunia en Helena. Ze vinden het zo spijtig dat ze niet elke dag naar je konden komen,' vertelde Lilly. Van dokter White moest iedereen tegen Anna praten, dat zou haar misschien helpen. Lilly hoopte vurig dat door praten ze haar beste vriendin terug kreeg.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen