tutoring geography

Ik kon niet wachten! eindelijk kon ik de mooie sanny bijles geven voor aardrijkskunde, ik was onderweg naar haar huis.
De heletijd dacht ik aan haar, hoe haar lange mooie haren. haar strakke kontje haar rode lippenstift lippen en toch moest ik haar bijles geven? Niet dat ik het vervelend vond helemaal niet zelfs, ik had al een tijdje gevoelens voor haar maar er zat altijd wat tussen waarom ik het noet aan haar kon vertellen. Het liefst hoopte ik dat ze me ook leuk vond maar daar was ik weer te verlegen en alles voor om het te vragen. Voor ik er erg in had stond ik al voor haar deur, ik drukte voorzichtig 2 keer op de deurbel die ik al snel door het huis hoorde gaan. Nerveus keek ik even om me heen en zag de autos van haar autos niet staan, dit kon nog eens leuk worden..

Zachtjes hoorde ik de deur open gaan en de hemelse stem van sanny dreunde door mijn gehoorgangen, 'heey hazzaaaa' zei ze vrolijk met een grote glimlach van oor tot oor. Ik wist al dat ze altijd vrolijk was daarom kwamen haar rode lippenstift lippen zo goed uit. Snel beantwoorde ik haar begroeting 'heeeeey sanny' antwoorde ik vrolijk terug en gaf haar een lange dikke knuffel, on opgemerkt probeerde ik naar haar kont te kijken maar het lukte niet echt we waren even oud rond de 17 á 18 jaar. Ze liet me binnen en we liepen door naar boven, Ik haalde mijn boeken uit mijn tas en keek haar aan 'waar zullen we beginnen san?' vroeg ik liefjes aan haar. Ik zag haar een beetje vaag kijken naar de opdrachten, zacht begon ik te lachen en gaf haar een schouder klopje en legte haar de opdrachten uit. Na veel gelachen en geklier zag ik haar sirrieus aan het werk ik schoof een klein stukje naar haar toe en prikte zachtjes in haar zij wat overging naar kietelen, ze begon keihard te lachen wat mij automatisch ook liet lachen. 'HARRY STOP!' probeerde ze te zeggen tijdens het lachen 'ik hoorde je niet wat zei je?' zei ik lachend tegen haar. ik begon haar iets harder te kietelen, ze hield het niet meer en lachte nog harder. Uiteindelijk stopte ik met kietelen, en keek haar lachend aan.

Een paar minutjes later liggen we uit te hijgen van het lachen naast elkaar op sanny's bed, ze had haar ogen gesloten. Ik keek haar liefjes aan en ging met mijn vingers langs haar wang, ze deed haar ogen open en keek me met een lieve glimlach aan 'hazza wat ben je aan het doen?' ik werd knal rood en keek haar aan. 'uhm san ik moet je wat vertellen waar ik al heeel lang mee zit' na die woorden keek ze me ernstig aan 'wat is er haz?' ik keek haar aan en bloosde heel erg, ik kwam met mijn hoofd langzaam naar die van haar en drukte mijn lippen zachtjes op de rode lippenstift lippen van haar ' ik vind je al heel lang leuk al heeel erg lang' zei ik zacht toen ik mijn lippen van die van sanny af had gehaald, nu was het haar beurt om helemaal rood te kleuren als een tomaat.
'i- ik jou ook haz..' zei ze zacht. dit was mijn teken om alweer mijn lippen op die van haar te drukken

Reageer (1)

  • BadDayDream

    Thank you!
    Ik ga zo een vervolg aanvragen bij je!
    Als dat mag dan :$
    (: x
    Kudo!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen