Foto bij Sorry

Hallo lieve abootjes,

Sorry dat we al zo lang niet meer hebben geschreven. Echt, dat spijt ons. We zijn blij dat jullie je abo hebben gehouden en ik dacht dat jullie wel een verklaring konden gebruiken.

Nou, het gaat niet zo goed met ons. lucyharry heeft in het ziekenhuis gelegen, of ligt er nog steeds, ik weet niet precies hoe het nu met haar gaat. Ik wens haar beterschap en hoop dat ze snel weer de dingen kan doen die ze leuk vindt.
Verder gaat het nou ook niet zo geweldig met mij. Ik heb heel erge problemen met mezelf en mijn omgeving, waardoor ik echt niet lekker in mijn vel zit. Ik heb een tijdje afstand gedaan van het schrijven omdat het me gewoon niet wilde lukken en ik er totaal geen behoefte meer aan had of heb.

Ik weet niet wanneer er weer een nieuw hoofdstukje online komt. Ik hoop dat jullie het nu een beetje begrijpen en geduld hebben. Want we zullen sowieso niet stoppen met dit verhaal, daar vinden we het veel te leuk voor. Ik ga proberen morgen nog iets te activeren, maar heb geen idee of me dat ook daadwerkelijk lukt.

Ik hoop dat jullie een beetje begrip voor ons hebben,
xKnetterdisco

Reageer (2)

  • StrikjesMuis

    Ik weet dat het moeilijk kan zijn maar alles kokt weer goed
    Dit wordt hoe dan ook een fantastisch verhaal
    Ik wacht wel hoor
    Lucyharry heel veel beterschap
    Knetterdisco heel veel sterkte

    Everything is allright at the end
    If it's not allright it's not the end

    Xxx

    1 decennium geleden
  • lucyharry

    Awwh dankjewel! Schatje het komt goed met je beloof t je :) je bent sterkste persoon die ik ken!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen