Hoihoihoi! ik ben er weeeer. Sorry dat het een half jaar duurde, maar ik heb weer nieuwe :$ hehe

#1 Rein

Je bent de vriendin van Rein, maar niemand weet dat jullie met elkaar hebben. Jullie zijn aan het shoppen en een aantal fans staan op afstand naar jullie te kijken. Rein pakt ineens je hand en trekt je naar hem toe. Hij kijkt je aan en wil je zoenen. "Niet doen, zometeen zien ze ons nog" Zeg je. "Laat ze toch" Glimlacht hij en hij kust je.

#2 Owen

Je bent op een feest van een vriendin. Ze stoot je aan fluistert: "Kijk, er staat echt een super knappe gast naar je staren" Je kijkt om en ziet Owen naar je kijken. Hij knipoogt naar je en blozend draai je weg. "Ga naar hem toe" Zegt je vriendin, die je er al heen duwt. Je loopt naar hem toe en even later kust hij je.

#3 Daan

Rein: "Daan vind het echt helemaal geweldig als [j/n] dit doet" *gaat spelen met Daan zijn haar*
Daan: "Kappen! Alleen [j/n] mag dat doen"
Rein: "Zie je?" *lacht*

#4 Nils

Je bent ziek en je vriendje Nils komt langs. De hele dag brengt hij je vanalles en jullie liggen samen in je bed films te kijken.

#5 Owen

Je wordt wakker en je voelt Owen zijn armen om je heen. Je opent je ogen en kijkt recht in zijn ogen. "Goedemorgen beauty" zegt hij met zijn sexy ochtendstem.

#6 Rein

Je loopt hand in hand met Rein over straat en ineens begint het te sneeuwen. Hij slaat zijn armen om je heen en geeft je een romantische zoen.

#7 Nils

Je hebt afgesproken met Nils en bent onderweg naar zijn huis. Het begint te regenen en wanneer je aan komt bij zijn huis ben je helemaal doorweekt. Hij trekt je naar binnen en hij geeft je kleren van hem die je kan lenen. Daarna maakt hij warme chocolade melk en kijken jullie de hele middag films, knuffelend onder een deken.

#8 Daan

Daan helpt je met je huiswerk. Elke keer als je een goed antwoord hebt, geeft hij je een kus.

#9 Nils

Jij en Nils zijn een stel en hij moet de hele dag weg voor optredens. Elke keer tussen een optreden door, stuurt hij je schattige foto's en zegt hoeveel hij je mist.

#10 Daan

Het is oudjaars avond en je bent met Daan en zijn familie. Om 11;59 kust hij je en om 12;01 laat hij je pas weer los. "Goed einde en begin van het jaar" knipoogt hij.

#11 Owen

Je bent verdrietig en Owen merkt het. Hij maakt allemaal gekke bewegingen en geluiden om je te laten lachen, wat werkt.

#12 Rein

Je bent de vriendin van Rein en je gaat voor de eerste keer zijn familie ontmoeten. Je bent best wel bang dat ze je niet leuk genoeg vinden. "Rustig, ze zullen je geweldig vinden, maar niet zo geweldig als ik" Zegt hij en hij kust je.

#13 Nils

Je hebt een hele slechte dag gehad en Nils luistert uren naar je, wat je allemaal te zeggen hebt. Je voelt je daarna stukken beter en valt in slaap in zijn armen.

#14 Daan

Je bent aan het nep-vechten met Daan, wat op de een of andere manier eingint in een voedselgevecht. Als al het eten op is, slaat hij zijn armen om je heen en kust je.

#15 Owen

Je hebt nu een jaar lang met Owen en omdat hij het vandaag jullie jubileum is, blijf je bij hem slapen. Je valt in slaap in zijn armen en met je hoofd op zijn borst.

#16 Nils

Het is zomervakantie en je gaat voor 3 weken op vakantie naar Italië. Je neemt afscheid van Nils en hij moet bijna huilen omdat hij je zo verschrikkelijk gaat missen. Hij houd zijn armen stevig om je heen todat je weg moet.

#17 Rein

De jongens zitten Rein de hele dag te plagen omdat hij je eindelijk, na een paar maanden, mee uit heeft gevraagd.

#18 Owen

Je hebt een kussen gevecht met Owen. Je moet op een gegeven moment zo hard lachen dat je op de grond valt. Owen hangt boven je, leunend op zijn armen. "Hebbes" fluistert hij en hij kust je.

#19 Daan

Je loopt over straat met Daan. Het begint te regenen en hij doet zijn jas uit en hangt hem boven je hoofd. Hij slaat zijn armen om je heen om te zorgen dat je warm en droog blijft.

#20 Rein

Je wacht op Rein op het vliegveld, omdat hij net op vakantie is geweest. Zodra hij je ziet rent hij naar je toe, neemt je in zijn armen en kust je.

#21 Nils

Je gaat schaatsen met Nils, maar je kan helemaal niet schaatsen. Nils gaat het je leren. Eerst houdt hij je vast bij je middel, daarna bij je handen en later schaatsen jullie hand in hand rondjes.

#22 Daan

Je bent op een feest met Daan, maar er zijn steeds jongens die naar je staren en naar je knipogen. Daan slaat jaloers zijn arm om je heen en kust je wanneer jullie vlak voor de jongens staan.

#23 Owen

Je hebt Owen al een paar dagen niet gezien omdat hij het heel druk heeft met school en nummers opnemen, dus je verrast hem in de studio. Als je binnenkomt, is hij net aan het opnemen, maar hij rent naar je toe, terwijl de producent tegen hem staat te schreeuwen dat hij terug moet komen. Jullie trekken je er niets van aan en hij kust je.

#25 Nils

Je bent de vriendin van Nils, maar omdat je aan de andere kant van Nederland woont, zie je hem niet zo vaak. Jullie skypen elke dag, net zoals vandaag. Tijdens het gesprek val je per ongeluk in slaap. Als je later wakker wordt, zie je dat Nils naar je kijkt, terwijl op zijn lip bijt. "Je bent zo schattig en knap als je slaapt" zegt hij.

#26 Daan


Je bent beste vrienden met Daan, maar stiekem vinden jullie elkaar leuk. Tijdens een van hun optredens, vraagt hij je op het podium en hij vraat of je zijn vriendin wilt zijn.

#27 Rein

Rein vertelt in een interview hoe jullie twee elkaar hebben ontmoet. Hij bloost en kan niet stoppen met glimlachen.

#28 Owen

Jij en Owen hebben net een ruzie gehad en jullie zijn nu uit elkaar. Hij heeft nu een optreden en tijdens een van zijn liedjes moet hij aan jou denken en hij begint te huilen op het podium.

Reageer (4)

  • ginadam

    Ahwwww su cutee

    1 decennium geleden
  • MainiCorn

    Ah die van Skype is shattig!x

    1 decennium geleden
  • lancyduif

    cuuuuuuuuute xxx

    1 decennium geleden
  • JustEsmee

    Ahw deze zijn zo cutee! Pleasee ga snel verder x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen