Volledige naam: Gaara
Geslacht:man
Leeftijd: 18
Familie: vermoord
Jaar: 5
Karaktereigenschappen: wraaklustig, eenzaam, vecht zijn zelfmedelijden van zich af, kan niet goed met zijn emoties omgaan, achterdochtig, verbitterd
Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :
Zijn familie was gedood door de tegenstanders van Voldemort. Ook zijn zusjes zijn vermoord, waardoor hij alle Voldemorthaters maar hypocriet vindt en hij toentertijd het hele verzet belachelijk vond. Hij was ook geen aanhanger van Voldemort, maar leefde in zijn eentje in een vuurtoren. Hij had een gluediamond waarin hij alles kon waarnemen wat overal gebeurde. Verder wijdde hij zijn leven aan het wraaknemen op alle aanhangers van het verzet, die er voor had gezorgd dat zijn familie was uitgemoord. Hij kwam echter in contact met Lydia, sprong een keer uit het raam en raakte gewond en Lydia verzorgde hem. Uiteindelijk werden ze verliefd en sloot hij zich bij het verzet aan. Toen gingen ze Zweinstein bevrijden en is het verhaal gestopt.
Bijzonderheden: Hij had iets bijzonders, maar ik weet niet meer wat. xD Hij heeft in elk geval nooit magische educatie gevolgd.
Relatie: hij had iets met Lydia, maar die is in de andere tijd achtergebleven. Hij begint inmiddels gevoelens voor Claire te krijgen.
Toverstaf: 12 1/2 inches, Dragon heartstring, Supple, Maple.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen