Volledige naam: Epialthes, al is hij ook als Slayton door het leven gegaan.
Geslacht: mannelijk
Leeftijd:heel oud
Familie: -
Karaktereigenschappen: droog, onvoorspelbaar, egocentrisch. Hij heeft niet echt iets om voor te leven en kloot maar wat aan.
Hobby's: geheimen ontrafelen.
Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) :
Hij heeft in een paar verhalen meegedaan, maar had altijd een ondergeschikte rol. Voor het begin der tijden is hij uit zijn eigen dimensie gegooid samen met andere Mahjarrat. Sindsdien zwierf hij over de aarde en probeert hij er een rommeltje van te maken, op zoek naar een manier om naar huis te kunnen. Hij had de taak om lieve goeierds als Moon te vermoorden (wat hem uiteindelijk gelukt is). Hij kan niet zo goed tegen mensen die door en door goed zijn en vermoord ze liever.
Het belangrijkste wat hij ooit heeft gedaan is Voldemort dromen bezorgden die hem moesten vertellen wat hij moest doen, Moon vermoord en een wens gedaan voor de wensput. Uit die put mocht een iemand een wens doen en Epi was er als eerste. Hij koos voor een bord patat en bier en maakte toen aardsvijanden, omdat Ignatius liever de wereld wilde herstellen en Ardaneus zijn gestorven vriendinnetje terug wilde hebben
Relatie: Hij heeft nooit interesse in een jongen of meisje gehad. Het zou kunnen dat hij op zichzelf valt.
Toverstaf: 14 Inches, unicorn hair, pliant, Hornbeam

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen