Volledige naam: Sykes Vengeance
Geslacht: Man
Leeftijd: Iets van 3000
Familie: Hij is getrouwd met Aenea en heeft heel veel kinderen, die eigenlijk allemaal al dood zijn.
Karaktereigenschappen: Sykes is een hele trouwe vriend. Het is iemand die in principe een beetje toekijkt en niet ingrijpt als er iets misgaat. Hij is een beetje afstandelijk, tenzij hij denkt dat hij – of zijn vrienden – er voordeel uit kunnen halen. Hij heeft een gesloten persoonlijkheid, maar is niet onaardig en hij is sinds zijn vaderschap behulpzamer dan hij in zijn jeugd was.
Hobby's: de laatste jaren had hij niet echt de mogelijkheden om hobby’s uit te oefenen, maar hij heeft in de eeuwen dat hij leefde alle muziekinstrumenten geleerd te bespelen.
Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Sykes zat in 2009 op Zweinstein. Om onbekende reden heeft hij Aenea uit Azkaban bevrijd en daarna is hij met haar naar school gegaan. Hij ontdekte dat ze hetzelfde was als hij: ze konden beiden geen pijn voelen – en ook geen liefde. Ze zijn goed bevriend geraakt en hebben samen de oplossing gevonden om weer te voelen. Hij hield van haar als een van een gewone vriendin, maar bemerkte dat ze meer voor hem betekende toen Nick haar inpalmde en ze hem liet zitten. Hij probeerde haar weer op het goede pad te krijgen, maar dat lukte niet en zijn vriend werd daar de dupe van. Hij bracht zijn vriend – Brian – naar een veilig onderkomen en verzorgde hem daar.
Later kwam Aenea terug op het goede pad en raakte ze opnieuw bevriend. Uiteindelijk stierf iedereen die niet onsterfelijk was en bleven ze samen over. Hoewel ze geen passionele relatie hadden, hielden ze wel van elkaar. Na drieduizend jaar raakte de aarde verdeeld en kwam hij samen met zijn zoon op een brokstuk terecht. Aenea vergat hem en toen Sykes de mogelijkheid kreeg om terug te keren naar de maatschappij, was Aenea weer in haar oude patroon vervallen en had ze samen met Peaches, Ignatius en Nick naar de macht gegrepen. Omdat Sykes wist waartoe dat groepje in staat was, probeerde hij de bevolking tot rebellie aan te zetten en dat is hij blijven doen.
Relatie: Hij is Aenea altijd trouw gebleven, maar zijn gevoelens voor haar zijn nogal gecompliceerd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen