Volledige naam: Zoë Zhaijian
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: Onbekend. Ze bestaat al sinds het begin van de mens, maar leeft voort in het lichaam van iemand van zestien. /b]
Familie: Ze heeft een tweelingbroer Li.
Leerjaar: 5
Karaktereigenschappen: Gemeen, egoïstisch, ijdel, niet op haar mondje gevallen, achterdochtig.
Hobby's: De magie-loze vechtsport jiu jiutsu.
Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Rond 1814 is ze naar Zweinsten gekomen om het lichaam van Quinn' Odius te stelen. Dit is haar gelukt. Ze heeft de ziel die bij het lichaam behoorde opgesloten in een steen.
Ze bleef echter op Zweinsten en nadat ze was afgestudeerd, keerde ze weer terug. Onder andere in haar mannelijke vorm, Zet. Hierdoor werd ze plots in Griffoendor ingedeeld en maakte ze vrienden. Ze kreeg een band met Hanna, die haar aan de aarde bond, zodat ze haar krachten kon behouden. Of zo...Later zag ze toch weer in dat het slechte pad meer voor haar was en nam onder andere Dave en/of zijn zoon, wiens naam ik ben vergeten, gevangen.Ze heeft geprobeerd haar broer te vermoorden, maar hij is haar altijd een stap voor geweest. Hij heeft altijd geprobeerd om haar weer het goede te laten inzien, ook al is zij zijn directe tegenpool. Volgens haar waren ze gewoon 'uit elkaar gegroeid'.
Bijzonderheden: Dat ga ik nog verzinnen, want dat komt er (:
Relatie: Nein.

Toverstok Kornoeljehout, tamelijk soepel, 32,4 centimeter, feniksveer
Patronus: vroeger een hond.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen