Volledige naam: Zet, mannelijk alter ego van Zoë.
Geslacht: Hij had het lichaam van een man, maar omdat het Zoë is, is het nogal gecompliceerd, denk ik. Laat ik het maar op mannelijk houden.
Leeftijd: Hij bestaat pas sinds 2009 of zo, dus iets van 3000.
Familie: Zoë, zijn wederhelft, Li en Zoellus.
Leerjaar: Niet van toepassing.
Karaktereigenschappen: Zet is een soort mannelijke Zoë 2.0. Hij is egoïstisch en interesseert zich voor alles wat hem verboden wordt. Hij is wraakzuchtig en sluw, maar ook charismatisch. Hij vleit mensen graag - vaak omdat hij wat van hen wil, maar ook omdat hij het gewoon geweldig vindt om te zien dat mensen helemaal weg van hem zijn, terwijl ze niet weten wat hij allemaal voor hem verbergt.
Hobby's: Dingen die snel zijn: vliegen, zeilen. Vrouwen en dieren.
Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen): Zoë vermoordde ooit een jongen (om zich te verbergen of zo). Dit was bij een strand in HP2009 deel 2, terwijl er op Zweinstein een of ander gevecht aan de gang was en Zoë Quinn niet meer kon gebruiken. Zo ver gaat mijn herinnering. Zoë nam het lichaam van deze gast over en noemde zich een paar manden / dagen lang Zet.
Bijzonderheden: Niets wat hierboven al genoemd is.
Relatie: Welnee. Hij doet niet aan vastigheid, hoewel hij wel voor een heleboel openstaat. Hij houdt wel van dingen die een beetje SM gerelateerd zijn.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen