Volledige naam: Damien
Geslacht: Man
Leeftijd: 17 of zo.
Familie: Zijn moeder is overleden en een broertje, Clement. Hij is autistisch en miste tot voor kort zijn beide benen na een auto ongeluk. Damien is namelijk een Dreuzeltelg. Tegenwoordig woont hij samen met Luuk bij Moons vader.
Leerjaar: 5
Karaktereigenschappen: Damien is een simpele jongen. Hij heeft nooit geld gehad en leefde in een oude caravan in de steegjes van Parijs. Hij waardeert de kleine dingen in het leven, goede vrienden en gezelligheid. Hij zal zich altijd voor mensen inzetten die hij mag of waar hij het goede in ziet. Hij is loyaal en positief ingesteld, hoewel hij wel een piekeraar kan zijn.
Hobby's: Hij had nooit echt tijd voor hobby's. Tijdens de vakanties zorgde hij voor zijn zieke broertje en moeder door geld te verzamelen en eten te maken. Hij had ook geen tijd of de middelen om contact te houden met vrienden. Op school vond hij Waarzeggerij altijd wel leuk.
Geschiedenis (dat geschreven is in andere verhalen) : Niet echt veel boeiends. Damien woonde in Parijs en zat op Beauxbatons. Hij hielp Luci met Waarzeggerij, waardoor zij dacht dat ze de dood van een of andere leerlinge had voorspelt en Damien was er in die tijd voor haar. Damien was bevriend met Matthias en hoewel hij eigenlijk altijdd zijn thuissituatie verborgen hield voor zijn vrienden, heeft hij het uiteindelijk verteld. Matthias had de middelen om Damien even naar huis te laten gaan, zodat hij kon zien of het goed ging met zijn familie, waar hij zijn moeder dood aantrof en zijn broertje ernstig verzwakt. Ze was gestorven aan de honger en hoewel Matthias rijk genoeg was, wilde Damien zijn geld niet aannemen. Clement mocht uiteindelijk bij Moons vader wonen, die toch rouwde om zijn familie en altijd alleen was als Moon op school was, zodat hij nu wat gezelschap had.
Bijzonderheden: Niets.
Relatie: Hij had uiteindelijk een relatie met Luci, die iets van drie jaar jonger was en nog naar Beauxbatons moest. Ze zouden samen naar Engeland gaan, maar dat is er nooit van gekomen, omdat de wereld toen vernietigd werd en ze stierven, behalve Moon.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen