Foto bij Removal 4

Ik rolde met mijn ogen wanneer ik zijn stem hoorde. Ik draaide me om en zag zijn blik op mij gericht. ''Wat wil je? Hebben je 'vrienden' je verlaten of zo'' mompelde ik.
''Nee, dat is hem niet, ik wou je gewoon even waarschuwen'' zei hij angstig, alsof hij wist wat er ging gebeuren als ik niet op paste.
''Voor wat?'' vroeg ik met opgetrokken wenkbrauwen. ''Voor alles Ro, deze school zit vol met afschuwelijke mensen'' antwoordde hij. ''Zoals jou? Dan heb ik er al een ontmoet"' siste ik en passeerde langs hem weg.

Ik weet echt niet wat hem bezielt, maar hij begint al zowat te werken op mijn zenuwen.
''Rosanne!'' hoorde ik nog hem roepen, maar ik baande snel een weg richting mijn lokaal waar de les zich plaats vond.
Ik zag al hoe verschillende leerlingen zich een plaats vonden, ik liep snel achteraan het lokaal en nam plaats naast het raam. En wachtte geduldig tot de les begon.

Na een afschuwelijke schooldag liep ik naar huis. Ik was zo vermoeid, Zayn die me maar niet met rust liet. En paar meisjes die me aanvielen. Met een grote mond die ze waarschijnlijk niet konden dichthouden.
Ik opende de deur en liep binnen, zwierde mijn tas op zijn plek en liep de woonkamer binnen. Ik liet me ploffen op de bank met mijn gezicht tussen de kussens.
Een grom verliet mijn mond. ''Schat, wat is er? Hoe was je schooldag?'' vroeg mijn moeder me benieuwd. Ik stond op en ging fatsoenlijk zitten.
''Viel wel mee, alleen ben ik zo vermoeid'' zuchtte ik. Mijn moeder keek me met een glimlach aan. ''Kom ik heb alvast een warme soep voor je klaar gemaakt'' zei ze met een grijns. Wetend dat ik dol was op warme heerlijke soepen van mijn moeder. Een glimlach sierde mijn mond. Mams altijd op nummer 1, wat dan ook.

Na dat ik 3 kommen soep binnen had gebracht hielp ik mijn moeder met de tafel en de afwas, vervolgens liep ik naar mijn kamer en nam mijn laptop er bij.
Ik ging zitten op mijn bed en startte de laptop. Na dat het eindelijk opgestart was opende ik mijn Facebook. Ik had paar meldingen, maar keek er niet echt naar toe.
Ik was alleen benieuwd of die ene Zayn Facebook had.
''Zayn'' begon ik te schrijven, wat zou zijn achternaam zijn? Het kon van alles zijn dus liet ik het tot daar en er begonnen allemaal mensen te dalen op mijn scherm met het naam ''Zayn''.
Maar een trok mijn aandacht, dat was 'm dacht ik bij me zelf en klikte er op.
Het profiel kwam op mijn scherm en inderdaad het was Zayn, met een meisje. Een meisje die me misselijk maakte.
Ze had zo veel make-up en die duckface ugh. Ik had zo 'n hekel aan. Alleen kwam het meisje me erg bekent voor.
Het meisje die me deze schooldag nog uit schold! Hadden ze nu serieus een relatie?

Met grote ogen bekeek ik de info van Zayn ''Malik''. Een grinnik verliet mijn mond.
''Relatie met Perrie Edwards'' Perrie Edwards? Ik klikte op de naam en ja hoor, de profiel van het meisje kwam te voorschijn.
Ze had blonde haren, licht blauwe ogen en veels te veel make-up. Ik scrolde wat op en neer bij haar profiel. Totdat er een foto te voor scheen kwam.
Van Zayn en Perrie, zoenend. Meteen klapte ik mijn laptop dicht.
Ik weet niet wat er met me is, maar ik heb het gevoel dat deze koppel me nog grote problemen gingen veroorzaken.

''Ro! Er is iemand voor je!'' riep mijn moeder. Iemand voor mij? Ik liep naar beneden. Mijn moeder keek me glimlachend aan. Ik richtte mijn blik naar de voordeur en mijn glimlach verdween als de wind weg. Wàt deed hij godsnaam hier voor mijn huis?



Wie zou het volgens jullie zijn, ghehehe >:)
En wohoo we hebben al 8 abo's! Geweldig! :D

Reageer (1)

  • EtSensuality

    Ik denk zowiezoooo ZAAAYYNNN xx super + kudoo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen