Naam: Erich Yaroslav
Leeftijd: Hij is ongeveer driehonderd jaar oud.
Verjaardag: als het wezen dat heeft Hij viert zijn verjaardag niet.
Geslacht: Man
Familie: Die heeft hij al zeker een eeuw niet gezien.
Soort wezen: + uitleg Erich kan worden beschouwd als een soort vampier. Zodra hij iemand bijt, kan hij de gedachten van die persoon beïnvloeden en hem dingen te laten doen die hij wil. Zie het als een soort imperiusvloek. Kraaien zijn zijn ogen en oren: ze fungeren als een soort spionnen en hij ziet en hoort alles wat zij opvangen. Hij kan eveneens te pas en te onpas op plekken verschijnen in een zwarte mist.
Nationaliteit: Roemeens
Karaktereigenschappen: Erich heeft een onvoorspelbaar karakter. Hij kan heel vriendelijk zijn, maar je wilt hem niet als een vijand hebben. Hij houdt ervan om van alles op de hoogte te zijn. Meestal houdt hij zich op de achtergrond en laat hij dingen uitvoeren door degenen die hij in zijn macht heeft. Hij heeft ook een leger bijeengeroepen om de stad aan te vallen, maar ik moet even een reden bedenken wat hij daar hoopt aan te treffen. (:
Overige bijzonderheden: Hij is naar het eiland gekomen omdat hij een leger wil creëren, maar ik weet dus nog niet waarvoor. Hij is niet zo bekend in het dorp. De meesten weten niet eens van zijn bestaan af.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen