Naam: Minkabh
Leeftijd: ongeveer 47
Verjaardag: -
Geslacht: Man
Familie: Hij heeft drie zoons en een dochter. Zijn vrouw is bij hem weggegaan en hij weet niet waar ze is.
Soort wezen: Hij is een papegaaienotter. Er zijn er niet veel van en hij heeft het meeste weg van een otter met papegaaienvleugels. Ze zijn felblauw, net zoals zijn vacht en hij kan er enkele kilometers mee vliegen voor hij uitgeput raakt. Zijn lichaam is namelijk niet gemaakt om te vliegen.
Het is niet bekend waar ze vandaan komen. Het gerucht gaat dat zijn soort het resultaat is van mensen, maar niemand weet het zeker. Papegaaienotters komen alleen op Hawaï voor.
Ze eten vooral vruchten en kleine dieren. De papegaaienotter houdt niet van water, wat zijn lichaam zwaar maakt en waardoor hij niet zou kunnen opstijgen. Hij houdt wel van de zon, omdat hij maar een dunne vacht heeft, hoewel de haren meer op veren lijken.
Nationaliteit: Hij is geboren en getogen op Hawaï
Karaktereigenschappen: Hij is niet heel vriendelijk als hij iemand niet kent en trekt niet graag de aandacht, al is hij er niet vies van om anderen te laten weten wat hij van hen of van een situatie vindt. Hij heeft een 'alles of niets' mentaliteit.
Hobby's:zonnen, rondfladderen, belangrijke beslissingen nemen, observeren, slapen.
Uiterlijk: Hij ziet eruit als een blauwe otter met grote, blauwe vleugels. Hij heeft zwarte ogen en scherpe tanden, maar geen echte klauwen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen