Naam: Rodey Diablo.
Leeftijd: 23
Verjaardag: 9/10 December
Geslacht:Man
Familie:Een hele clan met ouders, twee zussen en drie broers. Hij heeft ook een drie jarige zoon, Zipp
Soort wezen: Hij is een bosduivel, wat inhoudt dat hij vrijwel altijd in strijd is met andere clans van zijn soort om het territorium te verdedigen. Verder beschermen ze hun stukjes bos en oerwoud tegen indringers. Het zijn eigenlijk heel introverte wezens. Ze eten voornamelijk planten, maar als ze iets doden, eten ze ook dat op.
Ze maken geen muziek en hun cultuur bestaat alleen uit het verdedigen van henzelf en het aanvallen van andere clans of vijanden. Kinderen worden tot hun zevende bij een van de groepsleden ondergebracht en daarna worden ze geacht mee te vechten. Romantische gevoelens en het opbouwen van een relatie komen altijd op de tweede plaats. Als er nieuwe vechters nodig zijn, komen er kinderen.
Bosduivels zijn snel in de bomen. Ze kunnen goed klimmen en springen en wanneer ze zich door de bossen bewegen, kunnen ze een snelheid van zeventig kilometer per uur behalen.
Getrainde bosduivels kunnen zich uitstekend camoufleren. Als ze slapen, krijgt hun huid de kleur en structuur van de bomen om hen heen. Met veel oefening kan een bosduivel leren om dat ook in wakkere toestand toe te passen. Sommigen gaat het makkelijker af dan anderen.
Daarnaast kunnen ze leren om aan fotosynthese te doen. Dit zorgt er voor dat ze energie op kunnen doen uit de zonnestralen boven hun hoofd, maar niet hoeven te slapen. Als ze dit vaak toepassen, neemt hun kracht toe, maar er zijn er niet veel die dit kunnen, omdat ze simpelweg gewoon nooit oud genoeg worden om het geheel onder de knie te krijgen.

Relatie: Rodey is op dit moment vrijgezel. Zeven jaar geleden had hij een relatie met Emily en heeft een kind bij een van zijn eigen soortgenoten verwekt. Zij hebben echter geen relatie gehad. Romantische gevoelens zijn in zijn jeugd altijd de kop in gedrukt, maar omdat hij daar als tiener mee vrijheid in kreeg, is het voor hem erg verwarrend te bepalen wat hij precies voelt en wat hij daarmee moet doen.
Nationaliteit: Fins. Heeft Engels geleerd op het Instituut.
Karaktereigenschappen: Binnenvetter, wijs, slim, inzichtelijk, agressief en tegelijk vriendelijk.
Uiterlijk: Rodey is redelijk lang en rank gebouwd. Hij heeft een groenige huid en twee hoorntjes, verstopt in zijn haar. Als hij slaapt, krijgt zijn lichaam de kleur en structuur van een boom en hij heeft een staart met een punt eraan, als een echte duivel, al komen gevorkte staarten ook voor bij bosduivels.
Hij heeft een litteken van een schotwond in zijn rechterbeen.

Reden naar het Instituut: Hij was een beetje een buitenbeentje.
Overige bijzonderheden: Als gevolg van een wond in zijn been, heeft hij besloten om het bos wat zijn thuis was, te verlaten om zo aan de dood te kunnen ontsnappen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen