deze is voor Goldheart! hope you like!!! :D


heey heey!! er komt een vervolg mensen! hou mijn profiel en die van goldheart in de gaten!
xx!!

“Tess lieverd ben je thuis?” “ik kom er zo aan mam ik was ff Demi in bed leggen.” Ik loop de trap af en neem de boodschappen aan die mijn moeder voor me gehaald heeft. “thanks mam je bent een schat.” Ik zet de boodschappen in de keuken die ruim ik later wel op, “thee mam?” “graag lieverd.” Ik zet de waterkoker aan, en loop terug naar de woonkamer. “hoe gaat het met die kleine donderboef?” vraagt mijn moeder, net op het moment komt er een krakerig geluid uit de babyfoon wat al snel overgaat op gestaag gehuil. “ik ben zo terug” ik loop de krakende trap op naar de kleine babykamer, ik loop naar binnen en sluit het huilende meisje in mijn armen. “stil maar demi, stil maar mama is hier” Ik ga met haar in de schommelstoel zitten en wieg haar heen en weer, telkens als ik haar vasthoud denk ik terug aan die avond. Ik was 16 en ik ging voor het eerst uit met mijn vriendinnen mijn lieve gezicht was gehuld in donkere lijnen om mijn ogen en een felle kleur lippen, mijn blonde pijpenkrullen hingen losjes om mijn schouder en mijn lijfje was gehuld in een strak jurkje mijn zwarte pumps maakte mij net even ietsje langer dan mijn gewone 1,62. Eenmaal op het feest vloeide de drank rijkelijk en ik was al snel straalbezopen. Ik stond op de dansvloer toen ik twee sterke mannenhanden om mijn heupen voelde, hij schuurde tegen me aan en langzaam voelde ik iets groeien in zijn lichte spijkerboek. De rest van de avond is een zwart gat, ik weet dat ik de volgende morgen wakker werd in een vreemd bed naast een jongen, Liam. Ik had helemaal niet door dat ik zwanger was, tegen de tijd dat ik erachter kwam was het voor abortus al te laat, niet dat ik het gedaan had, over adoptie dacht ik niet na ik was veel te gehecht aan die kleine smurf. Mijn ouders steunden mij vanaf het begin, dat was heel fijn ik hoefde het niet alleen te doen. De bevalling was zwaar, ik was hartstikke bang en wist niet hoe ik dit moest gaan doen, gelukkig hield mijn moeder me vast ik had haar nodig. Die nacht toen Demi naast me lag te slapen maakte ik een afspraak met mezelf op mijn 18e verjaardag zou ik opzoek gaan naar Liam, en hem vertellen over demi. Toen demi een jaar was ben ik op mezelf gegaan, mijn ouders hadden een klein leuk opknappertje voor me gekocht in plaats van studiegeld, aangezien studeren met een kleine niet zou kunnen. Demi en ik leiden een perfect leven, ik werk partime bij een broodjeszaak en mijn ouders betalen alleen de huur voor mij dit doen ze tot ik een fulltime baan heb gevonden, mijn vriendinnen hebben me laten vallen ze vonden me een slet, want ja wie gaat er nou mee met een jongen naar huis en raakt zwanger. Alsof ik het gepland had, maar gelukkig heb ik nog wat vriendinnen overgehouden aan het zwangerschapsyoga waar mijn moeder mij toe verplichtte. Ik ben zo diep in gedachten verzonken dat ik niet merk dat mijn moeder in de deuropening naar me staat te kijken, ik glimlach naar haar.

Ze liep naar mij toe en nam de inmiddels slapende Demi van mij over en legde haar in bedje, morgen zou ik 18 worden en dan zou mijn zoektocht beginnen.

De volgende morgen was ik vroeg wakker, Demi liep weer eens te huilen . Ik maakt voor mij een demi een speciaal ontbijt je word tenslotte maar 1x 18 bij het zien van haar fruithapje begon ze enthousiast te brabbelen. Ik werd daar altijd zo vrolijk van! Ik gaf haar een lepel en liet haar zelf eten, dat ging meestal niet zo goed maar ze vond het leuk. Toen we klaar waren ruimde ik snel af en liep met haar naar boven, ik stopte haar in bad en kleedde me daarna ook zelf aan. Toen ik weer naar beneden liep viel net de post in de deur, ik pakte de brieven die veel verjaardagskaarten bevatte en een brief. Ik opende hem nieuwsgierig terwijl ik Demi in haar wiebelstoel zetten.

Na de brief gelezen te hebben kreeg ik de koude rillingen, het was de uitslag van de vaderschapstest. Er was een match! Zijn naam was Liam Payne, Liam dat wist ik maar nu wist ik ook zijn achternaam!! Ik pakte mijn laptop erbij en typte zijn naam in bij google. Het enige wat tevoorschijn kwam was een Facebook account. Ik klikte de link aan en drukte op bericht

Tess: hooi ik weet niet of je mij herinnerd maar ik ben het meisje waarmee je twee jaar geleden het bed heb gedeeld in een dronken bui ik moet je wat vertelellen mag ik misschien je nummer?

Ik staarde naar het scherm en moest mijn lachen inhouden HOE DOM KLONK DIT! Ik delete het bericht en stuurde iets wat een beetje toepasselijker overkomt

Tess:
Beste liam,
Je kent me vast niet meer en als je dat wel doet dan vind ik dat vreemd. Ik kan me vaag herinneren dat wij twee jaar geleden na het uitgaan in London het bed hebben gedeeld? Ik heb belangrijk nieuws wat ik lang heb uitgesteld maar ik vind gewoon dat je het moet weten zou je contact met mij willen opnemen groetjes tess!


Ik drukte snel op verzenden voor ik van gedachten zou veranderen ik pakte demi uit haar wiebelstoel, haalde mijn mobiele telefoon uit de oplader en liep naar buiten. Ik zette demi in de autostoel en stapte aan de andere kant in. Onderweg naar mijn moeder zette ik de muziek keihard
“HEEY HEEY YOU YOU I DON’T LIKE YOUR GIRLFRIEND!!” zing ik mee en ik hoor Demi achter mij enthousiast meebrabbelen, ik moet lachen om haar grappige geluidjes!

Bij mijn moeder aangekomen loop ik door naar de woonkamer, ik zet demi neer en draai me om naar mijn moeder “mam, ik moet je iets vertellen.” “vertel maar, wat heb je op je hart?” “ik heb demi’s vader gevonden” Ik kijk mijn moeder aan en ik zie haar blik veranderen van bezorgd naar geschokt!

Reageer (4)

  • LittleHorse

    Vervolg op mijn account ^^

    1 decennium geleden
  • BeYourselfLy

    Vervolg?

    1 decennium geleden
  • naillfavo

    Ik schrijf alleen een voorzet de mensen voor wie het bestemd is mogen zelf kiezen of ze er een verhaal van maken

    1 decennium geleden
  • AllDayDreams

    Amazing!
    Komt er een vervolg?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen