Naam: Cordelia Grecia
Leeftijd: 22
Verjaardag: 26 september
Geslacht: Vrouw
Familie: Ze heeft een aantal jaren terug haar familie teruggevonden, nadat ze vijftien jaar lang opgesloten heeft gezeten in een dierentuin. Ze werd daaruit gered door Camuel, een vampier, en hij heeft haar naar het Instituut gebracht. Haar ouders zijn Vivienna en Hyvro. Verder heeft ze negen zussen.
Soort wezen: Zeemeermin. Het zijn wonderschone wezens, die ieder over een magische gave beschikken. Zo beschikt Cordelia over een gave waarmee ze het weer kan beïnvloeden. Ze doet dit soms onbewust, maar kan het ook bewust doen. Als ze vrolijk of verdrietig is, dan is dat vaak te merken aan het weer. Ze realiseert zich eigenlijk niet hoe machtig ze zou kunnen zijn als ze er effectief gebruik van zou maken. Ook heeft ze een prachtige stem.
Nationaliteit: Engelse
Karaktereigenschappen: Ontzettend lief, aardig, ze doet alles voor anderen en mensen van wie ze houdt, charmant, soms ineens wat onzeker, omdat Kato haar een aantal jaren geleden verlaten heeft
Hobby's: Ze houdt erg van lezen en zwemmen. Ze zingt graag voor Kato en speelt graag met de vissen en dolfijnen.
Vroegere reden naar het instituut: Nadat ze bevrijd werd uit de dierentuin heeft Camuel haar naar het Instituut gebracht. Daar heeft ze een aantal fijne jaren gehad, en ze heeft haar opleiding afgerond met goede resultaten.
Overige bijzonderheden: In haar nek heeft ze twee kleine tandafdrukjes staan, waar Camuel haar eens heeft gebeten. Over haar hele rug heeft ze littekens van de brandwonden die ze een aantal jaren geleden heeft opgelopen toen ze geraakt werd door een vuurpijl. Wanneer haar benen in contact komen met water krijgt ze een grote, blauwe staart. Zodra ze het contact met het water verliest, krijgt ze haar benen weer terug.
Relatie: Ze is een jaar getrouwd met Kato, al zijn ze al bijna zeven of acht jaar samen. Samen hebben ze een zoontje van 1, Nykin, en een dochter, Liae.
Uiterlijk: *** Haar ogen zijn heel lichtblauw en haar haren zijn erg lichtblond.***



Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen