Sorry dat het zo lang heeft geduurd, het was nogal eeeh ja, druk voor ons beiden. Dit hoofdstuk is geschreven door Nien, maar ik plaats het even. Morgen zal ik proberen om een zo lang mogelijk stuk te schrijven, als ik tijd heb

Enjoy (:

'Omg, ik hoop dat het een schat is, dan verkopen we die en gaan we One Diretion meeten en ohmygod,' fangirlde Nina vrolijk en Amerins veegde de bladeren van het glinsterende voorwerp weg, alvorens een met modder versierde ring tevoorschijn te zien komen. Haar ogen bestudeerden hem zorgvuldig. 'Ennnn? Zijn we morgen rond deze tijd One Direction aan het meeten?'
'Als deze ring een hoge waarde heeft, wel,' glimlachte Amerins en ze reikte Nina de ring aan. Nina constateerde dat de ring al redelijk oud was. Er kleefde modder aan, die minuscule takjes en stukjes bladeren eraan vastmaakte, dus veegde Amerins de ring af aan een stukje mos. Het metaal waar de ring uit bestond, leek op goud, wiens glans was afgenomen doordat de eigenaar hen verlaten had en hij zich al die tijd in slechte omstandigheden voor dit kostbare metaal had bevonden. De ring was rond en had een gladde buitenkant, maar aan de binnenkant stonden tekens gegraveerd. 'Misschien is het een trouwring?' Opperde Amerins en ze hield de ring ondersteboven in een poging de letters te lezen.
'Omg, misschien zijn we, als we hem omdoen, wel met een perfect persoon ahum ahum Zayn, verloofd,' riep Nina vrolijk uit en Amerins' ogen lichtten op.
'Of met een of andere creep.' Nina grinnikte. 'Kun jij lezen wat erin staat?'
'Nope, ligt dat aan mijn leesskills?'
'Ik kan het ook niet lezen,' Amerins fronste en ze hield de ring voor haar oog.
'Omg, een verrekijker,' grinnikte Nina en Amerins gooide de ring de lucht, waarna ze hem weer opving. Dit herhaalde ze drie keer, tot de ring wegschoot. Nina deed een verwoede poging om hem te vangen, en hij gleed langzaam om haar ringvinger toen ze dat probeerde. Nina viel op de grond door een draaikolk van kleuren, maar toen ze op de grond terechtkwam, landde ze niet op een dorre berg bladeren, maar bevonden Amerins en zij zich in het rustige Hobbitdorpje genaamd de Gouw.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen