Ik wil jullie bedanken voor de abo's en kudo's!!!! (yeah) Toppie! :D

Ik zag dat Zayn snel zijn spullen opruimde en naar Louis en Harry liep. Gelukkig zijn ze niet binnen gekomen! Ik ruimde mijn spullen op en liep eerst naar mijn kluisje, ik had gym. Ik deed mijn kluisje open stopte mijn boeken en huiswerk erin en haalde mijn gymspullen eruit. Toen de volgende bel was gegaan liep ik naar de kleedkamer. Ik ging zitten naast Liam. ''Hey Niall, hoe is het?''. ''Het gaat goed hoor''. Loog ik. Het ging eigenlijk helemaal miet zo goed. Ik keek rond in de kleedkamer. Geen Zayn en Louis te zien. Hopelijk komen ze niet! Gelukkig is Liam er, nog wat goede hoop. ''Niall wel omkleden, niet zo dromen''. Zei Liam met een glimlach. Ik glimlachte terug naar Liam en kleedde me om. De rest van de jongens waren al in de gymzaal. ''Moet ik nog op je wachten, Niall?''. '' nee hoeft niet hoor''. En Liam liep naar de gymzaal. Ik was nu alleen in de kleedkamer. Gelukkig waren Louis en Zayn er niet, de vorige keer hadden ze mij hier opgesloten en mijn spullen onder de douch gelegd. Ik trok mijn gym broek, gym shirt en gym schoenen aan. Toen ik klaar was wou ik naar de gymzaal lopen, maar toen keek ik eerst naar mijn armen. Er zaten nog afdrukken van de sneeën. Wat moest ik gaan doen? Straks zullen de andere kinderen vragen ''wat is er gebeurt?''. Zal ik dit moeten verbergen? Liam kwam in de kleedkamer lopen. ''Niall kom je?''. ''Ja, ja ik kom''. Zei ik en verborg mijn armen achter mijn rug. Ik liep de gymzaal binnen en Eleanor kwam op me af. ''Hoi Niall, heb jij Louis gezien?''. ''Nee ik heb hem niet gezien en hij was ook niet in de kleedkamer''. ''Oh oke'''. En Eleanor liep weg, naar haar vriendinnen. We moesten vandaag bij gym gaan hardlopen. Ik haat hardlopen, ik heb een slechte conditie en daarom ben ik altijd bijna de laatste. ''Oke jongens en meisje we gaan 15 rondjes rennen!!! Hup hup hup!''. Zei Jack de gym leraar. Nee 15 rondjes rennen! Ik haal nog eens geen 10. Ik zette het op het lopen. Liam kwam naast me rennen. ''He, je kunt toch wel sneller?''. En hij rende weg. Ik probeerde Liam in te halen maar dat lukte me niet, hij was veel te snel voor mij. Liam zag dat ik hem probeerde in te halen en ging daardoor wat langzamer. ''Liam, nee ik kan niet sneller. Mijn conditie is echt heel slecht''. Hijgde ik. ''Hahaha ik zie het. Daaom moet je ook steeds meer gaan rennen, kom!''. Liam was alweer vertrokken en ik rende er als een gek erachter aan. ''Kom op Niall, dat kan veel beter!''. Schreeuwde Jack. Nog 5 rondjes zei Jack. ''Oke, jullie mogen even rusten''.
Ik was helemaal dood moe. Ik ging zitten op het bankje. En Liam kwam naast mij zitten. Ik keek voor me uit, ik voelde dat Liam naar me zat te staren. ''Wat is dat in je arm?''. Oh nee fijn! Hij heeft mijn lelijke wonden gezien. Wat moet ik nu doen? ''Oh dat, het stelt niks voor''. Verzon ik terwijl ik met mijn gezicht naar de grond keek. ''Uh Niall, volgens mij stelt het wel iets voor hoor. Het zijn namelijk erg diepe sneeën geweest. Kom op Niall je kan me alles vertellen we zijn toch vrienden?''. Vrienden? Het woordje 'vrienden' schoot opeens door mijn hoofd. Vriend, Liam als vriend? Ik kan niet eens geloven dat hij me een vriend noemt. ''Hallo? Niall ben je er nog''. En hij gaf me een stomp tegen mijn schouder. Ik keek Liam aan. ''Ga je me nog wat vertellen?''. ''Ik vertel je het wel later''. Zei ik en ik keek weer terug naar de grond. ''Oke''. Zei Liam teleurgesteld. Toen de gym les was afgelopen en ik was omgekleed liep ik op weg naar mijn kluisje.
Ik voelde dat iemand me achtervolgde en keek ik om. En ja iemand achtervolgde me, het was Liam. Liam had een grote grijns op zijn gezicht ''Ga je me nog wat vertellen over je arm?''. Ik draaide me weer om en liep naar mijn kluisje. Toen ik was aangekomen was Liam er nog steeds. Ik besloot om niks te zeggen en legde mijn gym spullen in mijn kluisje en haalde andere school spullen eruit. ''Ik heb honger''. Zei ik en ik liep naar de kantine. ''Ik ook!''. Zei Liam er snel achteraan en hij liep nu naast mij. ''Waarom volg je mij?''. Vroeg ik. Het kwam er een beetje boos uit. ''Vind je het erg anders stop ik hoor''. Zei Liam een beetje geschrokken. ''Sorry, niet schrikken ik had niet zo boos moeten klinken''. Toen we in de kantine waren zaten we met zijn 2 aan en tafel. Even later kwam Lizzy er bij. Ik kende Lizzy nog niet zo goed. Ze was lang en had ook bruine haren, net als Eleanor. En het meisje in mijn droom. Ik denk dat het een van hun is, maar ik weet niet precies wie. ''Ga je me nog wat vertellen over je arm?''. Zei Liam met een stuk brood in zijn mond. ''Liam! Viezerik! Niet met je open mond praten''. Zei Lizzy. En keek de andere kant op. ''Niall, wat is er met je arm dan?''. Zei Lizzy en ze keek gewoon weer voor zich uit. ''Laat je arm is zien aan Lizzy''. Zei Liam. Ik stroopte mijn mouwen op en liet mijn arm zien aan Lizzy. ''Oh Niall, waarom doe je dat?''. Vroeg ze erg bezorgt. ''Wat heeft Niall gedaan?''. Vroeg Liam aan Lizzy. ''Hij umhh...... Hij snijd in zijn polsen''. Ze Lizzy een beetje ongemakkelijk. ''Niall waarom doe je dat?''. Vroeg Liam erg bezorgt. ''Ik doe het omdat ik een hekel aan het leven heb! Niemand mag me. Ik ben een grote mislukkeling''. Ik probeerde het zo rustig mogelijk te zeggen maar het lukte niet. Volgens mij hoorde iedereen die in de kantine zat mijn boze stem. Ik stond op van mijn stoel en wou weg lopen, maar Lizzy hield me tegen. ''Niall doe even rustig en ga zitten'. Zei Liam met een zachte stem. De stem van Liam kalmeerde me. Ik werd langzamer rustiger en ging weer zitten. ''Niall, Liam en ik geven om je. Beloof je het niet meer te doen?''. Zei Lizzy rustig. ''Ik kan niks beloven''. Zei ik en liep weg van de kantine.

Nieuw hoofdstukje! Ik wil iedereen bedanken die mij een abo of een kudo heeft gegeven! (flower) Bedankt!
Veel plezier met lezen! (typing)

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen