eerst ontmoeting

Nadat Kid Flash verdwenen was en de dimension portel was closed. waren de andere helden geschokt , ze dachten dat Kis Flash overleden was, maar in tussen in een andere demsion. (http://www.youtube.com/watch?v=FQUVmb8YEPk&list=HL1394212910)
Een meisje liep door het bos met haar hond en zach een licht en een sterke lucht stroming uit een punt uit het bos komen. Ze rende er naar toe en zach hoe Kid er uit kwam en door de knien zakte.

,,ben je in orde ?",vroeg ze

,,wie ben jij ,waar zijn de anderen",vroeg kid buiten adem en probeerde weer weg te lopen op top speed maar dat luckte niet.

,,hey blijf staan je bent ja helemaal door weekt in sweet",zij ze en pakte hem bij de sholder.

,,oja ik ben Jaz en jij ?'', antworde ze en hield de hond terug.

,,i..Ik ben Kid Flash !",zij hij en probeerde snel te lopen maar dat wilde noch steeds niet.

,,even serieus ! dan dan moet je ja Wally zijn!", riep Jaz uit.

,,Dude waarom weet je hoe ik ........ verdomme nou veraat ik mij!!!!", zij hij kwaad op zich zelf en trock het macker er af en stoppte hem weg.

Jaz zwaaide en zij:,, oke kom mee , mijn oom heet zeker een paar kleren die je moeten passen ."

zammen liepen ze naar het huis van Jaz en ze pakte uit de kast van haar om een hemd een ondermend een paar broeken en een paar soken. Naar een paar minuuten hat wally de kleren aan en keek Jaz aan met een mistrouwendeblik.

,,verrat me hoe weet je alles over mij en Atena (afkorting) ",vroeg Wally en keek haar een beetje boos aan.

Jaz gooide een comic tegen wally's hoof, hij keek haar vragent aan. hij bladerde er in rond en zag toen de naam Kid Flash.
-
,,Dude ik ben echt geen comc figuur", riep hij door het huis.

,,ssssssssssssssssssch will je anders dat de buuren het horen, oke hier ben je een comic figuur maar in jou demension niet! Hier heb je ook geen snelle speed met die je weg kunt rennen!", zij Jaz en klapte het bed uit.

,,dus dat ligt aan de demension ,dat heb ik dus goed begrepen. maar wat moet ik nou dan ?!', zij hij.

,, naja ik will wel kijken of ergens in de comik's staat hoe we dat poortaal openen kunnen.maar ik niets beloofen!”, en ze legde op het bed beddegoed

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen