Foto bij A ranger/traitor 202

En vandaag ben ik jarig!!!! (hoera)(yeah)(hoera)(yeah)(hoera)

Geniet van dit deeltje en een virtueel stukje taart :p

Ik heb trouwens besloten om nog een mini-storie van HP online te zetten. Ik had er al eentje van Romeo Wolkenveldt en nu doe ik er eentje over Tops :p Dus wie zin heeft kom zeker een kijkje nemen: HIER

“Je gaat ervan lusten! Dat garandeer…” Hij maakte zijn zin niet af, want op dat moment raakte Svengals enorme vuist hem. Zijn voeten kwamen voor een moment van de grond, maar toen hij weer neerkwam, stond hij nog steeds overeind.
“Wat…” In plaats van een magere bediende stond hij ineens oog in oog met vijfentwintig zwaarbewapende landgenoten. Hij greep naar een lang mes in zijn riem, maar Svengal was sneller. Hij sloot de pols van de man in een ijzeren greep, terwijl hij met zijn andere hand met de steel van zijn bijl opnieuw een klap uitdeelde. Deze keer ging hij wel van zijn stokje.
“Mooie baas,” zei de Skandiër vlak achter Svengal die niets had hoeven te doen.
“Ja, maar zo meteen krijgen we nog meer bezoek.” Er klonk geluid van rennende voetstappen. “Voortmaken! Laat die twee hier maar achter.” De tijd van stilletjes sluipen was voorbij. De gemorste wijn spatte op, terwijl zesentwintig paar voeten door de plas heen renden. Ze waren nu vlak bij de grote hal. Onderweg kwamen ze langs een aantal hevig geschrokken bedienden die eten en drinken naar het feest brachten. Die wisten gelukkig niet beter dan haastig opzij te springen voor de aanstormende Skandiërs. En zo kwamen ze uiteindelijk bij een kleine deur, die toegang gaf tot de achterkant van de grote hal. Svengal stak zijn hand op en slippend kwamen ze tot stilstand. Het feest binnen ging onverstoord door. Al zou daar heel binnenkort een eind aan komen.
“Oberjarl, Oberjarl!” Iemand kwam vlak voorbij hun deur gelopen. “Indringers! Indringers!”
“Indringers? Waar?” En op dat moment trapte Svengal met veel gekraak, de deur in, die drie meter verder op enkele onfortuinlijke feestvierders terecht kwam.
“Dat kan ik je wel vertellen!”

Reageer (7)

  • Feanor

    die laatste zin, geweldig :D

    “Oberjarl, Oberjarl!” Iemand kwam vlak voorbij hun deur gelopen. “Indringers! Indringers!”
    “Indringers? Waar?” En op dat moment trapte Svengal met veel gekraak, de deur in, die drie meter verder op enkele onfortuinlijke feestvierders terecht kwam.
    “Dat kan ik je wel vertellen!”

    Haha, ik zie het zo voor me,

    1 decennium geleden
  • willverdrag

    ik ga dat lied NIET nog eens uittypen voor je (lees reactie op andere verhaal maar) daarom hou ik het op een simpele HAPPY BIRTHDAY je krijgt een paar kado's van me: een boog (gemaakt door Will natuurlijk;) ) en pijlen (ook gemaakt door Will en Halt die moeten we nietvergeten anders wordt hij boos en trekt een wenkbrauw op of... misschien doen ze dat allebei een wenkbrauw ;) )en.. een mantel een je eigen jagerspaard en brons en zilver eikenbladen je krijgt ballonnen met GJ erop. en een taart met SCHRIJF VERDER er op.

    1 decennium geleden
  • Newa

    oh nee k zie ze niet!!!!
    hup svengal!!! snel verder~!

    1 decennium geleden
  • Heronwhale

    "ik zie ze nog steeds niet! waar zijn ze dan geliefde vijand Svegal?"
    "tja... dat weet ik ook niet verschrikkelijk zwijn van een oberjarl!"
    "nou ja. als we er dan toch niks van weten...wil jij ook een kan wijn? geliefde man die mij wil vermoorden, maar die ook niet weet wie die indringers zijn."
    "graag bijna dode oberjarl, wil jij dan mijn bijl opeten?"
    "als je wat zout en peper hebt lijkt het me heerlijk!"
    "alsjeblieft, nog een paar seconden tot de dode oberjarl"
    "nom nom nom... hij heeft wel een scherp smaakje...."

    1 decennium geleden
  • Glorfindel

    die skandische hondjarl gaat eraan!
    snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen