Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • Adamantium

    BEDANKT GANDALF!

    He he, ik vroeg me echt af wanneer iemand er eens wat van zou zeggen.. Mam, wat een seksistisch mens. Ze moet wat meer zelfrespect hebben en zich niet zo aan iedere dwerg of ander mannelijk wezen opdringen! Ik werd er al een beetje gek van, laat staan Thorin of Zara!
    Maar uiteraard vind ik 't stiekem wel leuk, kom maar op met die spannende scènes. Haha. In 't echt had ik haar allang een dolk tussen de ribben gestoken, maar ik ben gek op het verhaal, want ik lees 'm al nonstop!

    Ik wilde eigenlijk niet reageren, omdat het al vier jaar geleden is ofzo, maar je hebt er nog een fan bij! :D Nu kan ik lekker binge-lezen. Muahahha.

    5 jaar geleden
    • Ringwraith

      Wooow haha, jouw heb ik lang niet gezien op Q! Haha en superleuk om weer eens een reactie op zo'n oud verhaal te krijgen :p

      5 jaar geleden
  • Grindelwald

    Oh het zou wel eng zijn als Tolkien dit inderdaad niet heeft bedacht Ö

    1 decennium geleden
  • Frey_

    Oh gaaf, nu word het spannend echt spannend :Y)

    1 decennium geleden
  • Jarnsida

    Zaartje of Jamie moet het echt even zeggen. Ik zou het ook graag weten als er een bloeddorstige witte ork op me zou jagen, zeker als ik hem kende uit een ver verleden. Maar Jamie ik dacht precies hetzelfde en ik ben ook niet paranoïde voor zover ik weet

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Snel verder! <333333333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen