Foto bij • N°77 - Anastasia Omashnova

Hé hé hé mensen!
Ik weet het, ik heb echt veel te lang niet geactiveerd, maar er is dan ook echt heeeeeel erg veel gebeurd.
Ik ben begin maar naar Londen geweest, samen met mijn oma, voor m'n zestiende verjaardag a.k.a. THE BEST BIRTHDAY PRESENT EVERRR! Super geweldig natuurlijk, alles gezien, van the Big Ben tot the Tower Bridge, maar natuurlijk moest er iets mis gaan. Ik had namelijk bij New Look een paar boots gekocht en was er helemaal happy mee, maar toen ik thuis kwam bleek ik twee linker schoenen te hebben... Ja, je raad mijn reactie al. Gelukkig is er maar liefst één New Look winkel in NL en die waren bereid om mijn schoenen te ruilen. DANK U NEW LOOK ROTTERDAM!
En toen kwamen de Polen...
Jazeker, de tweede - en laatste )': - internationaliseringsweek was aangebroken! Super gezellige en vermoeiende week samen met mijn Pool - dat is niet discriminerend of zo, zo noemde iedereen zijn partner xd - Julia, a.k.a. beste fangirl-friend ever - samen met de allerliefste Raan dhampieraan natuurlijk.
Na die week had ik eindelijk tijd, dus niet. Want ik kreeg een telefoontje op op gesprek te komen bij een bedrijf waar ik had gesolliciteerd, resultaat; MIJN EERSTE BAANTJE IS BINNEN.
Nu had ik natuurlijk wel tijd om te schrijven, besloot mijn lichaam ziek te worden en kon ik nog niets. Gelukkig duurde het maar twee daagjes dus kon ik weer aan het schrijven - NIET DUS. Volgens mij had ik het nog niet laten vallen, maar ik deed dus mee - als koorlid - aan het schooltoneel, super leuk natuurlijk, maar afgelopen week was de toneelweek waarin de laatste repetities, de technische doorloop, de generale en de drie werkelijke voorstelling in zijn gepropt. Ik had dus ingepland dat ik dinsdag wel even kon schrijven omdat ik dan 12 uur uit zou zijn vanwege een studiemiddag, maar omdat de technische doorloop uitliep moesten we alsnog van 12 tot 2 "fine tunen", dus geen hoofdstukje. Helaas en gelukkig is toneel nu voorbij en heb ik weer volop de tijd om te schrijven en met de vakantie in aantocht gaat dat ook wel lukken.
Maar nu is de tijd aangebroken om ein-de-lijk weer een hoofdstukje te gaan schrijven.
Dus duizend keer sorry!

-wat vinden jullie trouwens van de cover hierboven? Die had ik al een poosje op mijn laptop staan maar ik wilde hem jullie toch nog even laten zien. (:

Lots of Love.
x

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Mundane

    Ah zo lief dit :3

    1 decennium geleden
  • Altaria

    ~Ik ben blij voor je!!!!! Al vind ik het ook heel leuk dat je weer schrijft xD! Snel verder??

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen