Foto bij Protection 023

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • BlueJays

    Ik vind het heel erg stom dat ik nu pas op dit hoofdstuk reageer, maar ik zal niet mijn belofte breken door niet te reageren :Y) Dus hier komt mijn reactie ^^
    Ik vind je verhaal idd echt origineel, juist omdat je echt een extreme idioot van Louis maakt, waardoor de tegenstelling met wat erachter zit nog groter wordt c:
    Ik vind dit hoofdstuk trouwens echt mooi, ik vind dat je het heel mooi beschrijft, juist zoals Cam eigenlijk boos wordt en erin opgaat en wat ze zegt over onschuldige mensen die gestraft worden en zo. Ook dat soort dingen geven wel diepte aan dit verhaal. Als je er zo over nadenkt is het eigenlijk ook wel verschrikkelijk dat er altijd zoveel onschuldige slachtoffers zijn bij iets als oorlog.

    Cam heeft mss niet de meest fantastische job...maar je weet nooit wat er gaat gebeuren;p
    Nou, ik denk dat heel wat directioners best z'n baantje als Cam zouden willen hoor ^^ En babysitten kan ook gewoon heel leuk zijn! Louis lijkt me alleen wel een beetje lastig kind om op te passen, en dat word misschien nog lastiger doordat hij officieel geen kind meer is... ^^ Maaaaar.... ik ben nieuwsgierig wat er dan nog meer zal gebeuren ^^
    Nog bedankt voor het "veel plezier"! (: Berlijn was heel leuk! Ik vond het wel jammer toen we weer aar huis gingen, ik had nog wel wat langer willen blijven.
    Hoe was Barcelona? (: Het zal wel mooi weer zijn daar, zeker? Ik weet niet wanneer je terug komt/of je al terug bent, maar ik hoop dat je het leuk hebt gehad!
    Gracias por las muchas reacciones!

    Amber laat haar Spaans-skills zien ^^
    Maar ik vond dit hoofdstukje dus echt heel leuk om te lezen en ik vind je story echt super! (:

    1 decennium geleden
  • LittleDecoyX

    IK ZIT IN MIJN HUISJEE
    woohoo
    c:

    Pfff, ik lig nu op de bank. En ik wil slapen
    Maar dat kan niet want ik moet nog lessen voorbereiden.
    De laatste dag stage van deze week en ik ben KA-POT

    Snel verder, want ja! Ik ben heul nieuwsgierig c:

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!! ;)

    1 decennium geleden
  • megafanx

    nee, het zou wel vreemd zijn als je het leuk zou vinden dat je vriendje iets verbergt... Ik denk dat je blij mag zijn dat zoiets jou nog nooit is overkomen (niet dat ik het zelf al heb meegemaakt) en je mag het altijd vertellen als het dan toch eens gebeurt^^ Curious me, ghehe.

    hahaha nee maar als ze iets verbergen dat GEHEIM is :D dat maakt ze misterieus :D tenzij moord enzo mogen ze van mij part vertrekken :D En ik ga het dan komen vertellen ;) omg Liam is ook zoo cute ik zie die houding al helemaal voor me :D *pinkttraanweg* ik wil Louis wel eens op een missie zien hahahaha xx

    1 decennium geleden
  • Gonenow

    Damn :c Ik ben weer niet eerste grrrr stomme school. :[ En ja hairflip is cool you know he he he he?
    Oke kap maar weer Jaime ,_,
    snel veduuuur !xxx +kudo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen