Foto bij 48.

Harry.


Collin was best een aardige gast, moest hij toegeven. Hij gaf het niet graag toe, maar het was een feit. Hij leek qua karakter best op Louis, alleen had Collin geen "verslaving" aan duiven gehad. In ieder geval, daar had Collin niets over gezegd.
'Mag ik naar Anna toe?' vroeg Harry aan hem.
Collin knikte. 'Natuurlijk, volg mij maar heren,' zei hij plechtig en stond op. Harry, Louis en Liam volgden Collin. Het was te zien dat hij hier bijna elke dag te vinden was, want hij liep zonder maar een keer op de borden te kijken naar Anna's kamer. Net buiten de kamer stonden 2 beveiligers en op de stoeltjes zaten Lilly, prins William en Kate Middelton.
Collin liep naar hen toe en begroette prins William met een high-five. Kate keek Harry glimlachend aan.
'Wie is er nu bij Anna?' vroeg Collin aan het drietal.
William gaf antwoord. 'Papa, Oma, tante Elizabeth en tante Mary,'
'Oké, is Camilla er niet bij?'
William en Kate zuchtten tegelijk. 'Nee, mijn "geliefde" stiefmoeder is nog geen een keer geweest,' zei William en de haat was in zijn stem te horen.
William keek Harry aan en glimlachte naar hem. 'Jij moet Harry zijn, is het niet? Ik ben William, Anna's broer,' stelde William zich vriendelijk voor.
'Ja, ik ben Harry,' zei Harry. Louis leek zijn stem ook weer gevonden te hebben. 'Hoi, ik ben Louis Tomlinson,' zei Louis. 'En dit is Liam Payne,'
Nadat iedereen voorgesteld was en ze even hadden gepraat, kwamen Charles, Queen Elizabeth, tante Elizabeth en tante Mary uit de kamer van Anna.
Ze groetten elkaar kort en gingen daarna weer weg.
'Harry, als je wilt mag je eerst wel naar Anna toe, wij wachten nog wel even,' zei Kate vriendelijk tegen hem. Harry knikte en liep de kamer in.

Reageer (2)

  • HarrysWife

    nu moet ze wakker worden!
    Snel verder !

    9 jaar geleden
  • lipsdonttell

    ouhh, please Anna wordt wakker !

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen