Foto bij Season 1 Proloog

Dit is de proloog van mijn nieuwe story: Supernova (A Tale Of A Star).
Ik hoop dat de proloog jullie aanspreekt en dat jullie deze story blijven volgen :)
Veel plezier!

Sneeuw dwarrelde naar beneden als kleine veertjes die om elkaar heen dansten. De maan stond helder bovenaan de hemel en de sterren fonkelden helder als kleine diamanten. Er heerste winter op de planeet Adrastea, geen natuurlijke winter, maar een winter die uitgesproken was over de planeet door de ijskoningin, genaamd Madelief. Het reusachtige kasteel van ijs verdween bijna in de dwarrelende sneeuwvlokjes. Madelief stond op haar balkon en staarde naar de hemel.
‘Vannacht moet het gebeuren’ zei ze tegen zichzelf.
Vol verwachting staarde ze naar de hemel, alsof alle sterren naar beneden zouden komen, maar dat was niet het geval.
Ergens aan de andere kant van de planeet Adrastea stond een grote berg met daar bovenop een groot huis, gehuld tussen de bomen. Het huis was verlaten en leeg, tenminste dat was wat het volk van de planeet dacht. In werkelijkheid hield zich een duistere bende zich schuil, wachtend op het juiste moment. En dat moment, zou deze nacht gaan gebeuren. De leider van de duistere bende stond aan de rand van de berg en ook hij staarde vol verwachting naar de hemel.
Weer aan een andere zijde van de planeet zaten een jongen en een meisje op een bankje. Het was een tweeling, genaamd Liam en Vera. Beide hadden ze zwart haar en hadden ze een getinte huidskleur.
‘Zou het vanavond eindelijk gaan gebeuren?’ vroeg Liam aan zijn zus.
‘Eigenlijk hoop ik het niet broertje’ zei Vera. ‘Maar mocht het toch gebeuren, dan moeten wij hem of haar zo snel mogelijk vinden’.
Hun blikken schoten naar de hemel, want daar gebeurde waar iedereen op wachtten.

Een explosie van verschillende kleuren schoot door de hemel en een witte heldere lichtschaal kwam in een razend tempo naar beneden. Dit was de gebeurtenis waar iedereen op had gewacht. Een ster had zojuist zijn leven beëindigd in de hemel en kwam nu op de planeet om zijn leven een andere wending te geven. Met een harde dreun raakte de ster de planeet.

En de zoektocht naar zijn onsterfelijke hart, was begonnen.

Dit is Supernova (The Tale Of A Fallen Star)

Reageer (4)

  • Luscious

    ben benieuwd!
    weer eens wat anders dan je hier meestal leest :)

    1 decennium geleden
  • Basim

    Dank je voor de link van Alysha's verhaal :3 Ze zat er al heel lang tegen mij over te vertellen en nu ze wat online zet, vertelt ze het me niet eens! xD
    Madelief, wat een naam voor een ijskoningin, haha.
    Maar het begint goed als iedereen zijn hart wil hebben...

    1 decennium geleden
  • 4ever4

    Ben benieuwd!!
    Like I said.. ABO :D

    1 decennium geleden
  • zoekwoord

    ABIOOOOOOOOOOOIOOOOPOOOO

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen