Foto bij Dankwoord.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • neveronline

    ik kan niet geloven dat dit hoofdstuk echt tot zn einde is gekomen .. ik lees het al 135 stukjes mee, bedankt voor dit top verhaal <3

    1 decennium geleden
  • xJasmin

    Jammer dat je stopt,
    maar ik vond het een super story,
    je bent een super schrijver!
    x

    1 decennium geleden
  • AnotherWay

    Jij bedankt voor dit prachtige verhaal! Ik wachte elke dag geduldig af op een nieuw hoofdstukje en wat heb ik er keer op keer weer van genoten!! Je hebt echt talent. Ik ga zeker je volgende verhaal ook lezen :)

    1 decennium geleden
  • clairens

    IK VOND DIT ZEKER EEN SUPER VERHAAL!! en ik ga hem zker missen maar helaas is daar niks aan te veranderen:( maaarrrrr ik ben blij dat ik dit verhaal van begin tot eind gelezen heb en ik hoop dat je andere verhaal net zo leuk wordt!!! (doeg)(doeg)(doeg)(doeg)(doeg)(doeg)(doeg)

    1 decennium geleden
  • xLittleBirdx

    Jij bedankt voor dit prachtige verhaal!
    Je hebt een fantastisch verhaal neergezet met karakters die heel echt aanvoelde. Je mag echt trots op jezelf zijn en je hoeft echt niet te denken dat je dit verhaal afgeraffeld hebt. Schreef ik maar zo goed als ik iets zogenaamd afraffelde ^^
    Tot bij Crossing Lines!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen