Foto bij 13

Sorry voor de late update, maar ik ben nu weer terug ;)

Als het liedje afgelopen is pakt Harry mijn hand en loopt snel met me weg. Hij pakt mijn jas en geeft hem me aan. Ik pak hem aan en voordat ik hem aan kan doen trekt hij me weer mee. "Harry waarom zo'n haast?" vraag ik hem. Hij doet zijn hand op mijn onderrug zodat ik sneller loop. Hij doet de deur open en ik word gelijk verblind door de flitsen. "Gewoon snel lopen, negeren, naar beneden kijken en verbeeld je dat ze allemaal in hun ondergoed staan," fluistert hij in mijn oor en ik kan het niet laten om zachtjes te grinniken. "Jennifer waar gaan jullie naar toe nu? Waarom grinnik je? Zijn jullie nu een koppel? Ben jij zijn nieuwe speeltje?". Ik doe wat Harry me vertelde en loop snel door. Harry doet de deur open voor me en ik stap snel in. Harry stapt zelf ook snel in en hij toetert zodat de paparazzi weg gaat. Ze gaan aan de kant en ik kijk nog steeds naar beneden. Harry rijdt weg en na een tijdje horen we alleen het zachte geluid van de motor van de auto.

Harry schraapt zijn keel en ik kijk zijn kant op, ik weet niet waarom maar ik voel me heel erg ongemakkelijk. "Dus.. wanneer gaan jullie op de x-factor tour?", vraagt hij aan me. "Ik weet niet precies wanneer, Simon zei dat we met z'n allen morgen het te horen zullen krijgen van de management mensen", zeg ik tegen hem. "Je gaat het echt leuk vinden. In de tour treed je op zonder na te denken over alles, het zal veel ontspannender zijn omdat je het niet doet om te winnen" zegt hij tegen me. "Ik kijk er echt naar uit om op te treden zonder de hele tijd in mijn achterhoofd te hebben dat ik mezelf moet bewijzen". "Je gaat er echt van genieten, ik vond het geweldig". Ik glimlach naar hem en hij naar mij. Hij pakt mijn hand vast die op mijn schoot ligt en speelt met mijn vingers. Ik kijk verbaasd naar zijn grote hand en wordt lichtjes rood. 'Hij raakt mijn hand aan!!' gaat er door mijn hoofd.

Hij stopt de auto en blijft zitten. Ik wil de deur openen en uitstappen, maar hij houdt me tegen. "Ik wil je graag leren kennen Jenny". Ik kijk hem met grote ogen aan, heb ik dat goed gehoord?!?! Er komt een piep geluidje uit mijn mond waardoor ik nog roder wordt. "Wat?", vraag ik zachtjes. Hij kijkt me geamuseerd aan en hij herhaalt de zin opnieuw. "Ik wil je beter leren kennen". "Uuhm", is het enige wat er uit mijn mond komt. Ik wil echt mijn hoofd tegen het raam aan slaan, waarom komt er niets zinnigs uit mijn mond? "Zou je een keer met me uit willen gaan? ", vraagt hij me. Zonder dat ik het doorheb knik ik. "Oke dan, wanneer kan je ?" vraagt hij me met een brede grijns. Gebeurt dit echt?

Verman jezelf Jenny, ik schraap mijn keel. "Weet ik nog niet, ik heb mijn schema nog niet te horen gekregen maar waarschijnlijk volgende week vrijdag" zeg ik zachtjes tegen hem. "Oke afgesproken dan, ik bel je morgen wel op om te vragen of je vrijdag of eerder kan", zegt hij tegen me. "ik kan niet wachten" zegt hij en kust de hand die hij nog steeds vast heeft. Ik knik en wil zo snel mogelijk uitstappen voor ik mezelf nog meer verschut zet. "Ik ga nu", stotter ik. Hij kijkt me lachend aan en knikt. Ik stap snel uit en doe de deur zachtjes achter me dicht. Ik kijk naar beneden en loop voorzichtig naar huis, het zou echt wat voor mij zijn om nu te struikelen dus let ik extra op mijn stappen. Harry toetert waardoor ik me heel erg schrik en me omdraai. Hij zwaait naar me en ik geef hem een korte zwaai terug voordat ik het huis binnentreed. Als ik de deur achter me dicht heb gedaan loop ik snel naar de eerste stoel die ik zie. Ik kijk verbluft voor me uit en doe mijn jasje uit. Één ding staat vast, ik zal geen oog kunnen dicht doen.

Reageer (3)

  • missamani

    hahahahah ja sorry dat ik zo lang niet heb geschreven, maar ik ben er weer en zal proberen regelmatig te schrijven ;)

    1 decennium geleden
  • AllDayDreams

    YOU'RE BACK!!!!:D
    Snel verder xx

    1 decennium geleden
  • HarrysCurlyMofo

    Yeej, je schrijft weer(yeah)
    SnelVerder
    xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen