Foto bij Goodbye

Ik had echt verwacht dat dit een hoofdstuk van nog geen 150 woorden zou worden maar tijdens het schrijven werden het er opeens 240 dus jullie hebben geluk (A) tenzij je er natuurlijk niks aanvindt (ook al snap ik dan niet waarom je hem überhaupt zou lezen maargoed. Ee zijn vast mensen die het heel logisch vinden om een saaie story te lezen xD)
Sorry trouwens voor het gebrek aan fluf

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Hephaestus

    Percy wendt zijn ogen af en loopt naar de deur. Nog een keer draait hij zich om en vindt zijn blik die van Oliver. Nog een keer spreken die ogen tegen Oliver. Zeggen ze de woorden die Oliver niet wil horen.
    Het spijt me, Oliver. Vaarwel.
    Dan draait Percy zich om en loopt naar buiten, weg van alles. Dan laat hij Oliver alleen achter. Met als laatste herinnering aan hem die alleszeggende blik.
    'NEEE PERCY IK VERGEEF JE WACHT OP MIJJJJJ IK HOU VAN JEEE.' En hij rende naar Percy en Percy rende naar hem, en het voelde alsof ze in slow motion rende, en toen eindelijk waren ze bij elkaar en eindelijk voelde Oliver Percy's lichaam in zijn armen. Waar hij thuishoort.

    9 jaar geleden
  • Phlegethon

    noooh.

    1 decennium geleden
  • Necessity

    Nooooooo........
    It's perfect

    Maarrrr je had me beloofd om happy endings te schrijven, en het kan aan mij liggen, maarr dat is dit niet. Al is het wel één van de beste one shots (zo niet de beste) die ik in een hele lange tijd gelezen heb en dat zeg ik niet omdat ik bang ben dat jehet wachtwoord van dit account verandert (oh oeps, ik moet je natuur niet op ideeën brengen)
    Xx

    1 decennium geleden
  • zoekwoord

    echt zielig voor hem!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen