Foto bij 115.

Jeeej, gisteren stonden we op één in de top. (:
Nou, bij deze mijn dank, geniet ervan. :'3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • GossipGirl21

    Oleee dat meenn je niet?

    6 jaar geleden
  • Pinguino

    Oké, even pauze. Vanavond of morgen de laatste hoofdstukken. Wat een ACHTBAAN. Het is echt als de blaadjes plukken van een bloem: "Ik vind Alys tof, ik vind haar niet tof, ik vind Thorin tof, ik vind Thorin niet tof." KAP met die onzin en ga eens lief doen tegen elkaar. Alys, stop met liegen. Thorin, stop met zo'n agressief opdondertje te zijn D:
    Stiekem ben ik wel helemaal gek van Thranduin. Wat een schatje is dat. Ik weet dat ik heel erg achterloop, maar ik hoop zo dat er niets met hem gaat gebeuren. Ik hoop dat alles goedkomt en hij ook gelukkig is aan het einde van het verhaal, want dat gun ik hem zo. Hij zal nooit met Alys eindigen (hij is veeel te goed voor haar), maar OWEE als hij sterft. Ik kom je opzoeken, hoor, Natas! Pas maar op! Zelfde met Fíli. Maar ik offer me wel op om hem persoonlijk te troosten. ;')
    Nou, ik zal aan het einde een wat langere reactie plaatsen. Ben wel een beetje bang voor dat einde. Weet niet helemaal of het wel goedkomt met hen allemaal. Dat 'drama' genre zint me niets D:
    Pfft. Wat een 'feelings' vandaag, zeg, door dit verhaal. Je brengt het allemaal zo ontzettend goed over. Het is onmogelijk om er niet helemaal in te zitten en je in te leven in de personages. Zo bijzonder dat ik nu pas dit verhaal ontdek, in plaats van 2 jaar geleden. Hoef in ieder geval niet te wachten op nieuwe hoofdstukken, heuj!

    7 jaar geleden
  • Thangurel

    Ik dacht al dat Gandalf zou komen. En godzijdank heb ik eindelijk eens gelijk.

    9 jaar geleden
  • Grindelwald

    Yay! Ik had al zo'n vermoeden dat hij nu wel zou moeten komen... Wel wat laat, maar goed. ^^

    <<< "weten dat Alyssae stierf, zonder dat hij ook maar een poging had gedaan"

    9 jaar geleden
  • Lugano

    But but, how and why? Haha

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen