Nou, hier is het eerste hoofdstuk dan! (:

Misschien even goed om te weten... de nieuwe personages komen uit een verhaal dat ik zo'n acht jaar geleden heb geschreven - of eerder. Ik heb beide verhalen samen laten lopen, waardoor er hier nu een beetje voorgeschiedenis van de nieuwe personages mist, maar ik hoop dat ik dat alsnog weet over te brengen. (:

In die tijd was ik helemaal gek van Lost, waardoor je een aantal karakters daaruit tegen zult komen. Het staat echter allemaal los van Lost, behalve hun namen en uiterlijk. Maar ik vond het zonde om het allemaal aan te passen. Het voelt heel vreemd om na tien jaar namen te gaan veranderen in je verhaal. (:

Wat verder ook zeer onlogisch is, is het aantal geweren dat zij hebben weten mee te smokkelen, twee of drie geloof ik. Ik weet dat dat een beetje ongeloofwaardig is, maar ik heb geen zin om mijn hele verhaal om te gooien dus dat moeten jullie maar even door de vingers zien. Afijn, veel leesplezier. ;D

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Trager

    Oeeeeeh, ik mag Billy wel! Let's introduce him to Jade, oh wait, that's impossible :'). <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen