Foto bij 53.

Een jaar later

Anna.


Lilly en Anna zaten in het vip-gedeelte bij het laatste concert van de tour van One Direction, Lilly had er vorig jaar kaartjes voor gewonnen voor het voorval met Petunia.
'Anna!' hoorde Anna Eleanor haar roepen. Anna keek om naar Eleanor, de vriendin van Louis. Eleanor kwam samen met Perrie, zangeres van Little Mix en verloofde van Zayn. Het afgelopen jaar had Anna veel met Eleanor en Perrie opgetrokken. Anna woonde niet meer in het bos, het was niet veilig meer voor haar nu ze een prinses is en de vriendin van dé Harry Styles is. Ze woonde nu in het paleis bij haar broer, vader en stiefmoeder. Ja, Charles was nog steeds bij de verschrikkelijke heks. Tot grote verbazing van William, Kate, Harry en Anna. Over William en Kate gesproken, Kate was zwanger van haar tweede kindje!
'Hey!' begroette Perrie Anna en Lilly. Ze gaf hen beiden een knuffel.
De jongens van 5SOS, het voorprogramma van de vijf jongens waren net klaar met optreden en Harry, Niall, Louis, Zayn en Liam verschenen op het podium. Er klonk een oorverdovend gegil en Anna moest er spontaan van lachen. Waar ze nog veel harder van moest lachen was Lilly. Ashton Irwin was de VIProom binnen gelopen en Lilly viel nog net niet flauw. Ze vond hem geweldig.
'Dit liedje is voor drie speciale meiden in ons leven,' begon Louis met een bigsmile en keek richting de VIProom.
'Voor Perrie, Anna en Eleanor,' zei Zayn. Harry keek lachend haar kant op, maar het leek haar onwaarschijnlijk dat hij haar zag vanaf zo'n afstand. Anna grijnsde en voelde hoe al het bloed naar haar wangen stroomde.
'Je hoeft niet zo blozen, Anna. Al maakt je dat nog schattiger,' sprak Harry door de microfoon. Wat? Hoe kon hij dat van zo'n afstand zien?
De rest van het concert keken Eleanor, Perrie en Anna samen naar de jongens op het podium. Lilly was nergens te bekennen, net zoals Ashton..

Reageer (1)

  • MissUnicorn

    Die laatste zin is wel zeer suggestief if you know what I mean ;)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen