Hoi lieve lezers

Mag ik jullie erop wijzen dat ik weer samen met mijn beste vriendin heb meegedaan met de Paul Harland Prijs?
Ons beste verhaal, Mijn Moeder kwam van de Overkant, staat intussen volledig online! We hebben hier echt een veel hogere score mee gehaald dan we voor mogelijk gehouden hadden :D
Vataja ontdekt bij de begrafenis van haar moeder dat die van een andere plaats afkomstig is, een ander deel van de stad, waar het leven veel beter is. Omdat niets haar nog bindt aan haar huidige woonplaats, trekt ze er op uit om te ontdekken waar haar moeder vandaan kwam en wat haar er toe gedreven had te verhuizen naar het armzalige oord waar zij was opgegroeid. Ze komt terecht op een plaats waar dingen niet zo eenvoudig zijn als ze lijken, waar een strijd woedt tussen het goede en het kwade. Een plaats waar ze niet voor iedereen even welkom is.

En ook van het tweede verhaal dat we inzonden, Nurmanon (geschreven door Dayxdreamer) staan de eerste deeltjes al online!
Nurmanon is de zoon van een graaf. Zijn hele leven wordt hij door zijn broers bespot en geminacht. Op een dag loopt het zo uit de hand dat Nurmanon besluit om van huis weg te lopen. Het begin van een reeks avonturen, maar het is niet zo eenvoudig om je familie te vergeten.

Ik hoop dus dat jullie deze verhalen allemaal gaan lezen als jullie even tijd hebben ;)
(Het laatste verhaal dat we inzonden, http://www.quizlet.nl/chapters/1189216/een-ziel-en-een-strijd/, was van mij alleen en zal rond eind mei online komen, wanneer Nurmanon afgelopen is)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen