Hopelijk hebben jullie een fijn weekend (: hier is weer een nieuw stukje. Ik probeer trouwens nu om de dag een nieuw hoofdstuk te plaatsen.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Lifelost

    Tja.. Wat een klote wereld..

    1 decennium geleden
  • Frey_

    Wauw, ik heb even een tijdje niets gelezen en nu weer vanaf woensdag 13 maart. Ik weet niet wat ik er van moet vinden, aan de ene kant vind ik het verschrikkelijk dat je zo over jezelf dacht, aan de andere kant vind ik dat de mensen van jouw afdeling gezien zouden moeten hebben dat het slecht met je ging, dat is hun taak...

    1 decennium geleden
  • 160917

    Ik heb rustig weekend, dat is wel fijn (:
    Hopelijk heb jij ook een fijn weekend!

    1 decennium geleden
  • niniwa1

    Wow. Dit is zo'n dapper verhaal en ik vind het fantastisch dat je het durft te delen met ons. Je hebt talent om te schrijven, als ik jou was, zou ik zo veel mogelijk schrijven over je leven. Schrijven brengt rust in je hoofd, dat vind ik toch. Het laat je alles op een rijtje zetten, zodat je het overzicht beter kan bewaren. Bedankt om dit met Quizlet te delen, ik hoop dat je je nu beter voelt dan toen. Je mag me altijd een bericht sturen als je wilt praten.
    Nina

    1 decennium geleden
  • xLenox

    Ik heb een heel fijn weekend ^^ En jij?
    Echt weer een heel goed stukje!!

    xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen