Foto bij 55.

Een paar maanden later

Anna.


Harry en Anna zaten samen in de boomhut, waar ze anderhalf jaar geleden ook zaten.
Anna's hoofd rustte tegen Harry's schouder.
'Ik hou van je,' prevelde Harry.
'Ik ook van jou,' antwoordde Anna en drukte een kus op zijn mond.
'Als jullie alleen maar gaan zoenen, doe dat dan alsjeblieft in een geluiddichte kamer,' zuchtte Paul. Thom grinnikte. Anna en Harry mochten nergens heen zonder hen. Paul was er voor Harry bij, want Harry werd best vaak achtervolgt door gillende tienermeisjes. En Thom, goede oude Thom, hij was weer helemaal opgeknapt van de kogel in zijn been net als tante Victoria. Thom was nu dag en nacht bij haar, mocht Petunia nog iemand sturen om haar van kant te maken. Thom was een soort van tweede vader voor haar, hij was immers altijd bij haar.
'Blijven jullie er dan ook bij wanneer ik haar ten huwelijk vraag?' vroeg Harry zuchtend.
Thom en Paul wisselde een blik. 'Absoluut,' zeiden ze tegelijk. Anna grinnikte en pakte Faith op haar schoot. Faith woonde bij haar tantes, ze mocht van Charles niet in het paleis wonen, tot Anna's grote spijt. Faith nestelde zich al snel tegen Anna aan. 'Ik heb je gemist,' fluisterde Anna tegen Faith.
Harry zuchtte en sloeg zijn arm om haar heen. 'Je wilt niet weten hoeveel ik van je hou,' zei Harry en plantte een kus op Anna's lippen.
'Vertel eens,' imiteerde Paul Anna's stem.
'Meer dan mijn hele leven,' antwoordde Thom en imiteerde Harry. Faith stond op van Anna's schoot en ging in het hoekje van de boomhut zitten, waar een kussen lag.
'Kots, kots!' zei Paul weer met zijn normale stem.
Harry en Anna wisselden een blik en zuchtten nu tegelijk. 'Jullie zijn zo kinderachtig en zo klinkt mijn stem helemaal niet!' zei Anna geërgerd.
'Jullie zijn zo kinderachtig!' imiteerden Thom en Paul tegelijk Anna's hoge stem.
Harry en Anna luisterden al niet meer ze waren al verwikkeld in een passionele zoen.

Het laatste hoofdstukje.. (huil)
Hierna nog een kort dankwoord en de epiloog!
Mijn voorstel: als Nederland de eerste keer scoort komt het dankwoord (met daarin een kleine vermelding naar mijn nieuwe verhaal die ik pas activeer als NL scoort :Y))online en als Nederland de tweede keer scoort komt de epiloog online!
Comments?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen