- Lexi blaze -

- 2 weken later -

Ik had gister een telefoontje gekregen van de coach van Raimon, of ik naam Raimon jr. High wou komen, dus ben ik nu onderweg naar Raimon Jr. High.
Niet dat ik veel zin had, ik werd een soort van gedwongen.
Aangekomen bij Raimon Jr. High liep ik naar binnen, er stonden al een stuk of 20 mensen te wachten. 'eerder kinderen' dacht ik toen ik een paar mensen achter elkaar aan zag rennen.
Toen ik de deur dicht deed, keek iedereen op. "Ben jij niet die meisje die ons hielp tegen Genesus?" vroeg Mark. Ik negeerde hem ging ergens in de kamer staan.
"Okee allemaal ik noem namen op en steek je hand op als ik je naam zeg, dan kan ik kijken on iedereen er is" zei Coach Hillman. "En trouwens, ik heb een co Coach omdat ik niet bij elke wedstrijd aanwezig kan zijn, en stel me geen vragen!" zei hij er snel achteraan toen hij zag dat Mark zijn mond open trok.
"Dit is de co Coach" Zei Coach Hillman, en hij wees naar een man die in de deur opening stond. Percival Travis, ook wel de vervloekte trainer genoemd, en hoe ik hem ken, ik heb veel van hem gehoord. "Okee, ik noem jullie namen op: " Mark Evans, Nathan Swift, Laurel Livingstone, Jack Wallside, Steve Grim, Axel Blaze, Kevin Dragonfly, Lexi Blaze, Jude Sharp. - terwijl hij nog verder ging met opnoemen luisterde in niet meer, en zag dat iedereen mij aankeek.
"Heb ik wat van jullie aan ofzo?!" Snauwde ik en snel keken ze weg.
"Alleen Caleb Stonewall is er nog niet" zei Coach Hillman, en toen hij dat zei hoorde ik een bal deze kant op komen, waarschijnlijk hoorde niemand het alleen ik, voordeel van een soort 'avatar' zijn' snel stak ik mijn hand uit omdat de bal anders tegen me aan zou komen. "Ook hallo" zei ik sarcastisch, toen ik Caleb zag.
"Wat doet hij hier?!" riep Jude uit terwijl hij naar Caleb wees. "Waarschijnlijk heeft hij ook een telefoontje gehad" zei ik op het zelfde toontje als Jude, gelijk hoorde ik mensen grinniken.
"Waarschijnlijk ben ik grappig" zei ik droog, wat meer gegrinnik opleverde, misschien moet ik maar mijn mond houden dacht ik bij mezelf.
"Oke nu iedereen er is gaan we een soort wedstrijdje doen, er is een team A en een team B, de aanvoerders van de teams zijn van team A Mark Evans en van team B Jude Sharp." zei de co Coach Travis.
ik werd ik team A ingedeeld, waar Xavier en Jordan ook inzaten, mijn vijanden zij hebben mijn leven verpest, zij hebben mij zo gemaakt een harteloos mens. Wat ik ook wil doen, aardig zijn het lukt niet!
"Okee dit is de opstelling..... -" ik hoorde alleen maar dat ik in de aanval stond, samen met Axel.
ik hoorde een signaal fluit van dat we mochten beginnen, team B had de aftrap.
Iedereen van team A kwam al in actie, je kan beter nog even wachten dan gelijk alles inzetten.
Al snel stond het al 1-0 voor team B, nu is het mijn beurt!
Snel sprong ik met een Ninja sprong voor de bal en pakte hem af van Jude, en rende naar het goal "Fire Tornado V5!" schreeuwde ik en schoot hem richting het goal waar Darren stond. "Hand va-" voordat Darren zijn zin kon afmaken zat de bal in het goal.
"1-1" Grinnikte ik toen ik de fluitje hoorde omdat we een doelpunt hadden.


Neem pleas Abo/kudo :)

Reageer (1)

  • Moonwarrior7

    Wauw!!!
    Spannende wedstrijd!!!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen