" Kim dat was geweldig." Ik hoorde wat Mathias zei. Ik schrok even toen ik naar hem keek. Hij had een beetje rood kleurige ogen en stonden ook een beetje schuin. Z'n lichaamsbouw leek gespierder en z'n handen waren vrij klauwvormig en er was goed te zien dat hij aantal zwart kleurige schubben had Voornamelijk de delen die ik kon zien. Handen en gezicht. Maar het was Mathias.
" IK BEN NOG NIET KLAAR MET JULLIE!!!" Ik hoorde Yuki wat zeggen en ze stond op. Er kwam extra woeden bij mij, in me op. Was ik opeens zo wraakzuchtig omdat ze mij zo bedroog en gevangen zetten in vuur?
Maar Yuki was snel. Ze stond opeens recht voor me. Ze gaf me een stoot en ik knalde recht door een pilaar op de grond. Maar ik bleef wel staan... Ik voelde amper pijn. Wat mij wonderbaarlijk leek. Ik kreeg onverwachts een woord in mijn hoofd. -Aimequmy-. Ik zei dat Keihard en ik voelde een straal vanaf de zon op mij komen. Ik voelde mij sterker. Sterker dan daarvoor en mijn hand gaf gifgroene vonkjes af Ik wees met mijn hand naar voren en er kwam Gifgroene, rode en amberkleurige stralen tegelijk uit mijn hand. Het voelde beetje branderig en voordat die straal haar raakte zei ze...
" O god.... Dit is niet best."
Ze werd geraakt. Geraakt door mij...

Reageer (3)

  • Blackwolfiex

    Ben benieuwd wat er gaat gebeuren :) lees snel verder

    9 jaar geleden
  • OosterEiland

    Oeps

    9 jaar geleden
  • Zoldyck

    Hoe kom je eigenlijk bij de naar Aimequmy??? Ik ben nieuwsgierig!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen