Foto bij Chapter 8

Laurel Livingstone

Toen we klaar waren met de vragen stellen wisten we al best veel over elkaar. We wisten elkaars levensverhaal bijna! "Ik moet weer naar huis." zei ik. "Oke." zei Lexi. Ik rende naar huis en zodra ik thuis was ging ik in mijn bed liggen. Ik was zo moe!

Volgende dag

Ik kwam het schoolterrein oplopen en liep direct door naar het voetbalveld. Ik pakte een bal en rende het veld op en ging trainen. Het ging erg goed. Na de training kreeg Mark een brief. Afspraak op de top. Stond erop. Over een paar dagen zouden we misschien naar het Football Frontier Internationaal gaan misschien had het daar mee te maken? Ik had ook al gemerkt dat Axel problemen had maar daar bemoeide ik me niet mee. Ik zette mijn tas neer. Vanaf vandaag bleven we vlak bij het veld in een gebouw slapen. We moesten de hele ochtend in het verblijf blijven. Toen we eindelijk weer naar buiten mochten was het veld bedekt met modder. De jongens vroegen waarom het was maar van de Coach moesten we gaan oefenen. Ik keek naar het modder veld. Ik had hier best wel zin in. Ik sprong het modderveld in en gleed uit. Ik tufte de modder uit. Hurley lachte me uit. Ik tufte nog een beetje modder uit. "Wacht maar Hurley." Zei ik gemeen.


Gister speelde nog tegen Fire Dragons. En wonnen we met 4 - 3 en nu mochten we naar het FFI! We zaten in het busje op weg naar het vliegveld.

Reageer (2)

  • Samanthablaze

    Oehh... iets zegt me dat ik nog medelijden met Hurley ga krijgen xD

    8 jaar geleden
  • Moonwarrior7

    hahahaha
    kijk maar uit Hurly!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen