Foto bij 002

Harry POV

'Harry klopt het dat je afgelopen weekend een one night stand hebt gehad met Selena Gomez?' 'Harry klopt het dat je zus Gemma gaat trouuwen?' 'Harry zijn Louis en Eleanor serieus uit elkaar?' Ik wurm me door de paparazzi heen naar de ingang van het grote gebouw voor me. Er zijn verschillende bedrijven bevestigt in dit gebouw zo ook ons management. We hadden vandaag een meeting over onze afgelopen tour. Het was nu twee weken geleden en vandaag was de evaluatie. Simon was van plan om over drie maanden meteen een nieuwe tour te starten maar daar hadden de jongens en ik een stokje voor gestoken. We waren allemaal doodop en toe aan een vakantie. We zouden een maand vrij zijn waar dus al twee weken van om waren. Daarna zouden we weer regelmatig naar de studio moeten voor het nieuwe album en we zouden een aantal interviews hebben. Zo hebben we tussendoor toch nog tijd voor familie en vrienden.
Als ik de lift op de vierde verdieping uitstap wordt ik meteen door mijn vier beste vrienden. Paul, Simon en nog wat andere mensen van het management begroet.

Als ik eindelijk het grote gebouw weer uitstap blijkt het aardig rustig te zijn. Op een enkele fotograaf na is er niemand die me lastig valt. Ik zwaai een keer naar de man met de camera waarna hij vrolijk terug zwaait. Er zal nog wel een bekend iemand binnen zijn aangezien hij geen moeite doet om foto's van me te maken. Ik pak de sleutel van mijn BMW uit mijn jaszak waarna ik richting mijn auto loop. Met een klik op de sleutel open ik mijn auto waarna ik achter het stuur plaatsneem. Ik steek mijn sleutel in het slot maar de auto reageert niet. Shit dat wordt met de taxi of de metro naar huis aangezien ik de laatste was die ging en mijn telefoon thuis vergeten ben. Ik pak mijn beanie, een sjaal en mijn nep bril waarna ik de auto weer uitstap. Nu maar hopen dat niemand me herkent.
Spitsuur, nu krijg ik nooit een taxi te pakken, de metro dus. Met mijn hoofd omlaag loop ik door de drukke straten van London. 'Sorry het spijt me echt maar ik moet mijn metro halen.' Zegt het meisje waar ik tegenaan bots. 'Het maakt niks uit het was ook mijn schuld ik keek ook niet echt uit.' Heel even kijkt ze me recht aan. Haar prachtige blauwe ogen laten zien dat ze echt spijt heeft en ik glimlach naar haar. Voordat ik nog iets kan zeggen is ze alweer tussen de mensen verdwenen. Ik kijk nog om me heen maar zie haar nergens meer. Ze was zo mooi.

'Gemma?' 'Harry?' 'Geloof jij in liefde op het eerste gezicht?' Gemma draait zich naar me om en schudt haar hoofd. 'Je kunt niet verliefd worden op iemand die je niet kent. Hoezo?' 'Ik botste net tegen een meisje aan. Ze was prachtig haar blauwe ogen, haar blonde haren en het kuiltje in haar wang toen ze onschuldig naar me lachte.' 'Kom op Harry morgen ben je haar toch alweer vergeten.' Ik zucht een keer diep en besluit dan maar mijn mond te houden. Gemma was deze maand bij mij zodat we veel tijd samen door konden brengen nu ik vrij ben. Ik zou eigenlijk morgen vertrekken naar Bali voor een vakantie van twee weken. Deze had ik een halfjaar geleden samen met mijn toenmalige vriendin Paige geboekt. Deze relatie ging alleen vlak na het boeken van deze vakantie uit. Ze kon het niet aan om een relatie met een superster te hebben was haar rede geweest. Bullshit natuurlijk want twee weken later had ze al een nieuwe vriend. Als ze echt van me gehouden had had ze niet zo snel een nieuwe relatie gehad. Ik heb haar sinds dien nooit meer gezien of gesproken. Ik was er kapot van want ik hield echt van haar. Misschien dat ik ooit het perfecte meisje nog wel tegen kom. Ik denk eigenlijk dat ik haar net op straat tegen ben gekomen. Ik moet haar vinden en ik ga er alles aan doen.

31 Abo's met een hoofdstukje? Thankyou!

Reageer (2)

  • CarrotGirll

    Ik ben het met hazza eens
    Liefde op eerste gezicht (heb het zelf al eens mee gemaakt)
    En omg bali awesome haha snel verder
    Je krijgt een abo bij :) xx

    1 decennium geleden
  • AllDayDreams

    Om eerlijk te zijn ben ik het ook met Gemma eens...
    Ik geloof niet in liefde op het eerste gezicht
    Maar Harry blijkbaar wel!
    Snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen