Foto bij 127.

Eerst wilde ik jullie verrassen met een flauw, hartverscheurend 1 april hoofdstukje, maar ik dacht dat Quizlet ons al erg genoeg gepest heeft met Biebers hoofd, laat staan de mededeling dat de laatste Hobbitfilm wordt verplaatst naar juni 2015. Laten we hopen dat dat een 1 april grap is. :/

Anyway, enjoy! Het laatste hoofdstukje voordat ze Erebor binnengaan! Muh, de reis gaat ten einde lopen. :/

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • GossipGirl21

    Leeuukkk

    6 jaar geleden
  • Adamantium

    Ok. Ik ben te moe om verder te lezen.. morgen dus maar weer doen. Ak lekker een volle inbox door mij? X]

    9 jaar geleden
  • Thangurel

    Onder een boom onder de sterrenhemel met volle maan. Thorin speelt op zijn gouden harp en Alyssae zit naast hem met haar hoofd op zijn schouder en in haar armen slaapt hun eerste Dwelvenkindje.
    Zucht. Jou kennende is dit te mooi om waar te zijn :P

    9 jaar geleden
  • Grindelwald

    Aaah. Thorin met zijn gouden harp... Lovely. <3 ik zie hem en Alyssae al helemaal zitten, midden in de nacht onder een boom, pratend en zingend =^^=
    Jaa... Ik wens nog steeds te weten hoe Thorin daarop zal reageren. Ik denk dat hij ergens van binnen nog niet eens aan kiddo's heeft gedacht.

    9 jaar geleden
  • R3HAB

    Auch meen je; ik kom er nu pas achter dat hij verschoven is en ik heb zin om.... nee; sorry ik hou me agressieve gedachtens voor me... adem in adem uit.. pff zen.!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen