Ik zweef nu ergens tussen de werkelijkheid en de duisternis, mijn lichaam reageerd niet meer, alsof het word overgenomen door een persoon. Ik voelde dat iemand mijn geest binnendrong.
Sta op ik voelde een stekende pijn door mijn lichaam gaan en nu was er totale duisternis. ik voelde enkel enorme hoofdpijn. Alles deed zeer in mijn lichaam en ik schreeuwde het uit.
Sta opSiste de stem weer en ik voelde hoe mijn lichaam eraan begaf. Ik stond op en ik voelde dat ik weer zicht begon te krijgen. Ik keek mijn vrienden aan die allemaal geschrokken hadden staan toekijken. Ze hielde een geweer op, iets in mijn lichaam wilde dat ze gevaarlijk waren. Die mensen daar willen je vermoorden hoorde ik dezelfde stem en ik voelde dat ene sprankje hoop uit mijn lichaam glijden en kon nu niets anders doen dan me aan hem over te laten. Als ik me verzet, voelde ik hoe verschrikkelijk zeer mijn lichaam deed. Ik werd gedwongen, in mijn geest. Mijn hele geest brak uiteen. ' Het spijt me jongens,' zei ik en Briz stapte naar voren. Tranen liepen over haar ogen, ze wilde wat zeggen, maar had er de kracht niet voor.
'Hij heeft me,' zei ik zacht en sloot mijn ogen en ik voelde hoe ik uit mijn kleren begon te scheuren. Mijn rug barste open door de enorme kracht. Twee enorme vlies achtige vleugels schoten uit mijn schouders en ik voelde hoe mijn lichaam explodeerde.
Ik schoot de lucht in en schreeuwde, maar er kwam niks uit. Mijn nek groeide en twee hoorns staken uit de zijkant naar buiten gedraaid. Mijn handen barste open tot er scherpe klauwen waren.
Zacht zwiepte ik met mijn staart en gromde diep in mijn keel naar de personen voor me.
Al mijn gedachtes waren uitgeschakeld. DOOD ZE Schreeuwd de stem door mijn lichaam en ik stormde op de personen af. Ze rende weg, maar een iemand bleef staan.
Ik zakte neer tot aan Briz lengte en keek haar scherp in de ogen. Dit meisje ging er als eerste aan. 'Briz,' riep Luke naar haar, maar Briz luisterde niet. 'Sam, als je daar bent, dit is niet wat je werkelijk bent. Je bent geen monster,' zei ze zacht, maar die woorden deden me niks.
Toen zag ik hoe ze haar ogen sloot. Kom tot jezelf, je bent niet een van hun maar een van ons Ik voelde hoe haar gedachte door die van mijn ging, maar ik schudde die gedachte van haar af en stormde naar voren met hield mijn klauw gereed.
Voordat ik wilde toeslaan, voelde ik een ijzeren kogel door mijn arm gaan en brulde het uit. ik deed een paar stappen achteruit en keek kwaad naar de jongen en het meisje.
Briz hield haar geweer in de aanslag en haalde de trekker over en schoot. Ik voelde hoe ik ter aarde kwam en een enorme dreun op de grond viel. Zacht rood bloed, stroomde uit een kleine wond bij de borst.
Grijp dat meisje, die wond is de helen Hoorde hij de andere stem, maar nu wist hij dat hij degene was die hem tot een monster heeft gemaakt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen