omg zo geweldig nu al 5 abbo`s en Als eerste mijn lievelings schrijfster op Q how amazayn?


MIJN NAAM IS RIANNE
EN IK BEN 15
JE WEET MN UITERLIJK EN INNERLIJK
EN JA IK WIL 16+
EN JA EXTREEM
EN IK WIL LARRY
KAN DAT JA EJ??

KAN JE LARRY EN RIAM PORN IN 1 ONE SHOT VERWERKEN?

OF NOG BETER ZIANOURRY 1D GQNGBANG

KIJK,MAAR IK BEN PERV DOEI

XX

Lachend liep ik met mijn bunnies naar buiten. Het concert was geweldig! We staken de straat over toen iemand ons terug riep: "Girls you are the group who win the meet&greet come inside"riep Paul. Omg Omg Omg weten jullie wat dit betekend bunnies? we are gonna meet Liam!!!. And the rest maakt Lisa af. Haha yeah and the rest.

*1 uur later*
Omg geweldig hikte ik terwijl ik dronken tegen Liam aanleunde. Mijn bunnies waren al naar huis gegaan terwijl the lads en ik nog een drankje zouden gaan doen. Vervolgens zaten ik en Liam nog in het cafè. Ik redelijk aangeschoten en Liam nouja gewoon als Liam. Should we go back? vroeg Liam. Back to what? hikte ik. Back to the hotel riep Liam. allright can i sleep there? Yeah sure you can come on. We stopte een taxi en reden naar het amstelhotel. Daar aangekomen liepen we de lift in. Ik wil klikken zei ik. Liam knikte dat het goed was en zei 29ste verdieping. Na een half uur en een grote melige bende later waren we er eindelijk. Zozo Rianne een beetje dronken riep Liam lachend. Nee hoor riep ik terwijl ik perongeluk een vaas omstoot. Owke misschien toch wel een beetje dronken. Na ook nog een kwartier te hebben gezocht waren we eindelijk bij de juiste kamer. Liam maakte de deur open en ik stoormde naar binnen. Hallo chicca`s omg mijn mond hing open en ik keek verbaasd rond whaaaaaat?. Terwijl Harry en Louis hun ding aan het doen waren op de bank. Lagen Niall en Zayn iets te doen op bed. Are they doing this often vroeg ik aan Liam? Yeah antwoorde hij. And their girlfriends then? Well Perri is the bff of Zayn. Harry is just the flirt. Eleanor is the secret sister from Louis. Niall has nobady. And sophie then whats she? vroeg ik. Sophia is my niece. So you are single? vroeg ik hem ongelovig. Yes i am. Come on girl. Hij opende de kamer deur en gooide me op het bed.

*16+ en extreem vanaf hier sirieus niet lezen als je er niet tegen kan!!!!!*
Voor ik het wist lag Liam the beast op me terwijl hij me kusde. Hij kuste langzaam omlaag tot hij bij mij topje aankwam. Hij scheurde het kapot en gooide het ergens in een hoek neer. Nog een beetje bedwelmd van wat er was gebeurd ging ik er mee in. Ik trok zijn shirt uit en liet mijn handen over zijn torso glijden. You like what you see? vroeg Liam me. Ofcourse only your sixpack is a think to fall in love with. aww cutie zei Liam maar ging snel weer verder met me kussen. Hij tok zijn broek uit en ik zag al een behoorlijke bobbel in zijn boxer zitten. Hij trok mijn short omlaag en daar lag ik dan ik mijn string en kanten beha. MMM Liam knikte goedkeurend. So now the real work begin. Hij trok mijn beha uit en masseerde mijn borsten. Mmm zachtjes kreunde ik. Terwijl hij zijn ding aan het doen was begon ik zijn lul te masseren. Niall had gelijk dacht ik bij mezelf hij is echt 10 inches lang (32cm). Ik dacht dat hij gewoon een grapje maakte. Liam kreunde terwijl ik zijn boxer nat voelde worden van zijn voorvocht. Fuck it dacht ik ik wil hem nu en ik wil hem nou. Ik trok zijn boxer omlaag terwijl hij een condoom pakte. Hij deed het condoom om en stoot in een keer diep in mij. Even liet hij me wennen aan zijn grote voordat hij verder in mij stoot. Aww yeah fuck omg harder harder kreunend lag ik onder hem. i`m comcing aww Liam schokend kwam ik klaar en 5 minuutjes later kwam Liam ook. Hij ging uit me en opeens kwamen Niall Harry Zayn en Louis binnen. Can we yoin you? vroeg Niall. Sure why not? vroeg ik hem. Na heel wat gekreun en orgasmes later was mijn date met Liam en mijn gangbang met heel de band afgelopen en vielen we al snel in slaap.

*de volgende dag*
Ik werd wakker door een straal licht waar was? Ik zag one Direction liggen en ik dacht terug aan gisteravond. Nee geen herrinering alleen de neukbeurt met Liam. Alcohol tastte dus echt je geheugen aan. Maar misschien moest ik er in dit geval maar blij mij zijn.

Reageer (6)

  • VitaHoran

    dankjullie wel en RiannePaynex was dit wat je in gedachtte had?

    1 decennium geleden
  • XTokioHotelXLov

    Leuk eerste deeltje :D
    Hij is goed hoor :D

    1 decennium geleden
  • Rianbows

    IK BEDOEL GANGBANG A A A

    1 decennium geleden
  • Rianbows

    HAHAHAHHAHAHAHAH

    IK HAD GANGBAND MET ONE DIRECTION

    OKI DIT VIND IK GRAPPIG..

    A A A

    GEWELDIG!

    xx

    1 decennium geleden
  • VitaHoran

    CrazyBaby dankjewel

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen