Twee jaar later.

Sam en zijn vrienden besloten om terug te keren naar de ondergrondse na de hele gebeurtenis met de buitenaardse wezens. Sam bleef zoals hij was, maar had een virus opgelopen tijdens de terugweg en stierf twee maanden na het vertrek van de buitenaardse wezens boven de grond, toen ze opweg waren naar huis.
Briz's hard was gebroken, maar zette zich in de wereld en kwam erachter dat ze zwanger van hem was. Caine, Luke, Lea en Briz werden als helden ontvangen toen
ze de poorten van de ondergrondse betraden.
Ieders vertelde hun verhaal over beneden. Zelfs Elizabeth kreeg haar kans om te vertellen hoe het boven de grond was. De moeder van Sam was in rouw toen ze hoorde over het verlies van haar zoon.
Ook de voogd van Hyperion was door het dolle heen. uiteindelijk besloten ze om een plechtigheid te houden voor de slachtoffers die boven de grond zijn gesneuveld.

Negen maanden na de hele gebeurtenis, ging het leven gewoon door. Briz kreeg een gezonde zoon. Elizabeth daar integen kreeg een dochterje. De groep vrienden besloten om terug te keren naar het oppervlak en leefde in vrede tot hun kinderen opgroeide op een plek, waar altijd zuurstof zou zijn.
Een plek waar de zon de bron van leven is.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen